Välkommen till din nya favoritblogg!

Kläder för fjällvandring

Kläder för fjällvandring – så himla roligt att börja kika och fundera på vad som ska packas ned när vi åker till Åre i sommar. Inte för att vi har bokat vår resa ännu, men hey, sånt där ordnar sig på en kvart när man väl får tummen ur, har jag hört. Vi åker bil upp, kan ta tältet med om vi vill (vill vi nog) och planerar att gå kortare dagsturer anpassat efter kids och väderlek. Jag tänker packa härliga stretchiga outdoorbyxor, sköna tunna underställ och såklart säkert fler hoodies än vad jag behöver. Fjäll och hoodies hör ju ihop. Skaljacka därtill, för blåst eller regn brukar kunna smyga sig på.

Kikade runt lite och hittade dessa plagg som inspiration. Åh – nu är det jag som inventerar garderoben. Det enda jag faktiskt vet att jag måste köpa är nya kängor. Tror dock jag går på en ganska nätt variant likt den på bilden, anpassat efter sommar och kortare distans. Saker som också kommer med i packning men som inte syns på bilden: pannband. Aldrig utan mitt pannband i fjällnatur!

kläder fjällvandring

Korta och stretchiga shorts, Haglöfs, 595 kr //Teknisk hoodie från Arc’teryx i ursnygg kulör, 1795 kr (priset liksom, men drömma går ju) // T-shirt i tunnaste Merinoull, Icebreaker, 535 kr

Skaljacka, allroundmodell i superfin ny nyans jag föll för, Norröna, 3995 kr// Tröja med dunförstärkning, en favorit sedan länge, Marmot, 598 kr (ord 1600 kr!) //Kängor för fjällvandring, Haglöfs, 1595 kr // Outdoorbyxor från Lundhags, 995 kr.

Mitt sommarprogram

Bilden är från vandring på Island, det var två år sedan i juli. Galet vad fort det går!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!