Välkommen till din nya favoritblogg!

Min nya snygga rosa skaljacka! (bergans slingsby 3L jacket)

New in – snygg rosa skaljacka

Om du gillar rosa har du nog redan noterat att jag har en ny snygg skaljacka? Det har jag. Fast jag inte alls gillar rosa så gillar jag verkligen den här skaljackan (som Bergans har skickat till mig att bruka under säsongen inom ramen för ambassadörsskapet). Jag gillar extra mycket att nyansen inte är ”tjej-rosa på ett barbie-vis” utan faktiskt väldigt exakt det färgerna heter; rasberry beetroot.  Nu när vi konstaterat att den är supersnygg kan vi kika lite närmre på funktionen då?

Nä. Faktiskt inte idag. Här kommer istället bara några bilder på min nya snygga rosa skaljacka. Så kan det gå. Hallon och rödbeta mot naturens färger är himla fint.

Koden SINGLE ger dig 25% rabatt på Outnorth idag förresten, oavsett om du är singel eller inte.

>>>Bergans Slingsby 3L jacket – en ganska tunn men slitstark skaljacka för användning året om. Jag har storlek S. Länken går till Outnorth, min andra långsiktiga partner, som inte heller dem har beställt detta inlägg utan som ärt skrivet från hjärtats lust.

Den här jackan är en utveckling av den mörkt turkosgröna skaljackan du sett mig i tidigare. Jag upplever den något tunnare i armarna och med lite mer stretch i materialet och möjligen något smalare i passformen. Den sitter skönt, följer mina rörelser perfekt och upplevs som en året-runt skaljacka.

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!