Välkommen till din nya favoritblogg!

min nya Utepartner är….

Jag har en ny partner här på bloggen! Det är Outnorth som kommer att vara kategorisponsor till de inlägg som produceras inom genren ”outdoor och familj” och ”outdoorstories” och vet du, jag är så glad för det!

Med support och partners kan jag ge dig mer inspiration och tips!

Vad innebär det då? Ja, bland annat att du som läsare kommer se deras logga i samband med de inläggen, som en påminnelse att de också älskar outdoorliv, att de är bra på det och kan hjälpa dig om du funderar på något nyköp. De är inte avsändare av det jag skriver, eller påverkar mig, men finns som en härlig hand i ryggen att ta mig tid att producera mer sådana inlägg på det temat, helt enkelt! Jag kommer också, på ett nytt mer fritt sätt, verkligen ta chansen att dela med mig till dig om något av mina favoritplagg eller produkter finns på kampanj, sånt som är kul och bra att få reda på, om man letar just efter en bra skaljacka till barnen nu på våren, KNATTEN! eller en ny ryggsäck, för att ta två exempel.

 

Knatten skaljacka, nu 40% rabatt! – klick på bilden tar dig rätt!
Nordkapp ryggsäck, 12 L, 266 kr, 33% rabatt – klick på bilden tar dig rätt!

Den eller den?

Något jag direkt tänkte på att jag vill göra, men liksom inte tagit tag i, är att göra och ge dig recensioner på jämförelsetema; X vs Y, vilken blir min vinnare? Jag tänker pulsklockor, eller underställströjor (jag älskar ju underställ, som bekant), skalbyxor till kids. Lite så. Har du direkt idéer på vad du vill ha utrett som köptips eller min vinnare från Outnorths sortiment, berätta så ser vi vad jag kan skapa för kul av det!

Det blir också lite vinstchanser, för jag vill såklart sätta dig som läser i finrummet ännu lite till! Hur tänker du där, en stor vinst, eller fem mindre, när det är dags?

Utomhus är bäst

Jag har haft Outnorth som en drömpartner, för att de precis som jag verkligen tycker att utomhus är bäst. Det är mer än en bra match, också eftersom de har stort produktsortiment från Bergans och Viking Footwear – som du ju vet att jag jobbar med sedan förut. Vi gillar ute.

Igår var verkligen en sådan dag då utomhus var bättre än bäst. I ungefär 1,5 dm nysnö pulsade jag mig upp till Byxtjärn och hade när jag kom fram, hittat en hel massa energi, glädje och pepp som jag saknade när jag gav mig ut. Min tumme i gips har stört min träning och utan pulstoppar förlorar jag mig lättare. Här, vid byxtjärn, tog jag mig en skål för min nya partner – en skål i termosmugg, förstås och gladde mig åt ett roligt jobbuppdrag som du får hänga med på! Hörde jag skål, och grattis?!

Den snygga anoracken Bergans Flöyen, helt unik i sitt slag, finns nu på rea den med, 40% rabatt till och med – jag är så kär i den!

Med kärlek,

Sofia

 

 

 

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!