Välkommen till din nya favoritblogg!

3 tips på bra utefika – Utefika är bästa fikat

Det är höstlov i landet och jag vill ge dig tre tips på bra utefika! Visst kan fika smaka ljuvlig hemma i en soffhörna, men än bättre tycker jag vid paus på en utedag, till eldens knastrande. Alla upplevelser växer lite utomhus. Nu ska du få mina bästa tips till utefika!

tips på bra utefika

1. Varm choklad med vispgrädde – ta med grädden färdigvispad!

Att varm choklad ska med på turen behöver vi inte diskutera, men att grädden ska med, det tycker jag vi kan lyfta. Varm choklad MED vispgrädde smakar bättre än utan så ta med grädden. Går supersnabbt att vispa hemma och ta med i tät burk, eller, om du inte hinner vispa hemma, ta med paketet som det är och en tom burk och kör skak-tricket. Finns det lite utrymme i en burk kan du skaka fram vispad grädde, hade du koll på det? Testa på nästa utefika så får du se!

tips utefika

2. Bulle värmd i elden

Bara frusna bullar i frysen? Nemas problemas. Gör upp eld, sätt bullen på pinne och grilla dem tinade eller bara värmda om de redan från början var färska. Bullar är, som bekant, alltid godast varma, så ge dig den lyxen att äta dem så! 

3. Glass i termos plus banan i choklad på elden

Nu vänder vi förvisso tiden mot kyla, men alla andra gånger än kanske smällkall vinter är glass i termos en hit! Den hemmagjorda kolasåsen är inte nödvändig men en trevli guldkant. Här kan också tillämpas vispgräddestricket plus SÅKLART banan i choklad på elden.

glass i termos

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!