Välkommen till din nya favoritblogg!

Två julklappstips för bebisar

Det föds bebisar i november och december också. Även om de flesta föds i mars/april (sommarsemester med ledighet anyone?) – och eftersom jag har en novemberbebis kommer här två garanterat erfarenhetsgrundade tips för vinterbebisar. Geggamojaoverallen har E haft och åkpåsen har jag tittat och klämt noga på samt haft en motsvarande av fast från annat märke. Ovärderlig! Båda är på REA och är bra födelsedagspresenter eller julklappar om man så vill! julklapp bebis

  1. Vindfleeceoverall från Geggamoja. Geggamoja är kvalitet inifrån och ut. Tvätt efter tvätt håller grejerna därifrån formen och ser oanvända ut. Den här overallen är stadig med kanonbra muddar och ärmslut. Ganska stora i storleken. Ord pris 550 kr, nu 345 kr. Utmärkt som ytterplagg när man åker bil och ska in/ut i affärer, köpcentrum eller till BVC och liknande.
  2. Åkpåse i dun från Patagonia, som enkelt ändras från åkpåse till en overall. Yttermaterialet är vind- och vattenavvisande, och isoleringen dun värmer bra i kallt väder. Grymt gosig att ha i vagnen som ytterplagg under vinterpromenader. 1400 kr ordinare pris (lite dyr feeling då) men så värd reapriset 795 kr baserat på hur mycket jag använde motsvarande overall från Isbjörn när E var liten.

Hepp!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!