Välkommen till din nya favoritblogg!

Välj höst- och vinterskor med 20% rabatt

Tröttnar du ur och täker inte mer barnskor!? Scrolla längre ner, jag listar favoriterna för mina fötter också! Sedan jag började jobba med Viking för över två år sedan har jag varit imponerad över kvalitet och känsla. Mina fötter i storlek 37 är inget undantag. 

Mina barn hoppar och går i lera, det har Vikings Gore-Tex pool lärt in med bravur. Jag brukar reflexmässigt hinna tänka ”åh nej!” innan jag kommer på att det är lugnt. Det finns en fin barnbok som heter Tänk om, visboken, av Lena Söderberg.  I den finns en vers som dyker upp inuti mitt huvud när barnen med full fart attackerar en lerpöl.

”Tänk om du var en kulting och jag en vuxen gris. Jag skulle pyssla om dig på allra bästa vis. Du skulle svalka dig i pölar och rulla dig i lera. Jag skulle säga åt dig att smutsa ner dig MERA!”

Nu vill jag kanske inte promota att just rulla sig i lera, men att veta att barnens fötter är torra och varma och har bra grepp i lek i full fart med hjälp av grymma skor, det vill jag lyfta. Känslan att gå från ”Åh nej!” till ”ja, ja, hoppa om du vill”. Så himla skönt.

Utöver det. har ni sett så freakin snygga skor? 

Vinterns Vikingskor och stövlar till 20% rabatt

Du får 20% rabatt med koden SV17BLOGG i Viking Footwears webshop på www.vikingfootwear.com – tipsa gärna vidare! Med 20% rabatt blir en redan prisvärd (högt andrahandsvärde och grym kvalitet) sko ett extremt smart val. Beställ för vintern! Gäller till 22/10 2017.

Mina favoriter för dam:

Upplever storlekarna true to size.

Noble Winter, mina röda fodrade kliv i-enkelt gummistövelboots. Vunnit mitt hjärta genom 1. snygga och 2. sköna och 3. superpraktiska.

Hervor. Mörkbruna Boots/jodphurs i klassiskt snitt, Gore-Tex adderar grym fuktion till citysnygg sko. Varma och sköna och så prisvärda. De jag hade förra året mest varje höst och vinterdag är fortfarande som nya. (ej på bild här).

Vandringskängan Kuling, en rikigt bra allroundkänga. med halvhögt skaft. (Här är stor guide till vandringskängor – Vilka vandringsskor eller vandringskängor ska jag välja?  Rabatten gäller också kängor!)

> Damutbudet som helhet!

Du kan filtrera mellan city, vandring, trailrunning och jakt!

> herrutbudet som helhet!

Mina Favoriter för kids och juniorer:

Moss Mid kids GTX. Kan inte se mig mätt på denna dundersnygga marinblå sneaker i mocka. Bästa? Efter en månad som favoritsko i sandlåda (aj, aj, aj mitt hjärta) ser de fortfarande helt nya ut i sin finnish. Urban outdoor till varje söm. Finns också för juniorer, Eagle III är nästan lika snygg.

Loekka GTX. Tjejvarianten av Hervor och jag smälter. (Klicka, det är värt det!) Modell .Maur för grabbar.

Playtime GTX. Playtime (nedan, marinblå/vinröd) har både snodd och kradborre vilket jag tycker gör den änu snyggare än kompisen Play. Varm, torr, greppig och med mycket reflexer (som syns när ljus träffar, inte annars) gör den till lilla E’s mesta höstsko.

Höst och vinterdagar på skolgård, snabbt i och ur. Totak GTX blir stora E’s vardagssko. Snygg, praktisk och enkel att hantera.

> kidsutbudet som helhet!
> juniorutbudet som helhet!

För vintern och kalla dagar och under snöiga förhållanden:

Nordlys. En varm och rejäl vinterstövel för kalla förhållanden. I mocka och naturgummi, med dolda reflexdetaljer och snörning och kardborre som snölås, samt urtagbart foder. 850 kr utan rabatt dragen.

Istind. Extremt lätt, varm och med bra grepp i snöiga förhållanden. Urtagbar innersko.

Frostfighter. En thermostövel som lovar att hålla barnfötter varma ner till minus 30. Finns i många fina färger.

Viking jobbar med Elastopan®, i nederdelar av vinterstövlar och kängor. Materialet beskrivs såhär:  Elastopan® is a 100 percent PVC-free, bio-degradable material, that contains millions of tiny air bubbles and provides 2.5 times more insulation than normal PU boots, while being twice as durable.  

Du får alltså 20% rabatt med koden SV17BLOGG i Viking Footwears webshop på www.vikingfootwear.com!  Koden gäller till den 22/10 2017.

Gör någon glad, tipsa en vän som gillar att köpa kvalitet!

 

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!