Välkommen till din nya favoritblogg!

Lättnad i hallkaoset

Alltså lättnaden den här morgonen. Försäkringsbolagets utsända kom hem till oss för att bedöma om försäkringen gällde som skydd för vattenskadan i hallen och köket och YIPPIKAYEY, det gör den. Nu kan vi släppa tankarna på att projektleda rivning av hall och kök och åtgärda problemet och leta byggbolag och så vidare i all evighet. Så skönt att slippa!

Det är ju lite ödets ironi att vi redan hade planerat vår köksrenovering, som dock inte alls innebar att byta ut golv och bryta upp väggar utan en mer modest variant. Sedan kom skyfallets skyfall och vatten upp genom dolda oslutna rör i hallen under parketten. Nu blir det nytt golv och torktid av betong och vi kan idag slippa ångesten att kanske behövt gräva djupare i fickorna till att fixa.

Plattan ovan, som ligger på skarven mellan hall som nu bara är betong och vårt vardagsrum, det är vårt nya kökskakel det! (och skorna heter Hervor, 20%rabatt på viking.com med kod: SV17BLOGG). Jag hoppas verkligen att vi blir klara till december nu när allt ska få fart. Lättnaden idag. Lättnaden!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!