Välkommen till din nya favoritblogg!

Mental träning: Tre tips efter tävling

Precis som du före tävling ska vara noga förberedd med läget, och med tävlingens syfte, mål och tänk är det viktigt – jag helt jäkla nödvändigt, att samla ihop tankarna efter genomförande. Ur synpunkten att all mental träning och tävlingsförberedelse görs för att skapa bättre förutsättningar för dig själv att få ut max av det du tränat på på själva tävlingen måste man också ha en analys.

Debriefing. Sätt dig ner med papper och penna, och kanske en mental coach, en stöttepelare eller en vän. Ställ dig följande tre frågor, och var nyfiket inkännande för dina tankar:

  • Vad hände?
  • Vad kände?
  • Vad lärde?

Dessa tre svar, är något som du tar med dig till nästa nya läge, och inför nästa tävling där du har syften, mål och tänk. Kanske ska ditt tänk förändras, eftersom du kände och drog lärdom? Kanske ska ditt mål revideras eftersom det som hände var att du krossade ditt tidigare satta personliga rekord?

mental träning

Mental träning och tävlingsförberedelse hjälper dig att utvecklas. Missa inte analysen efteråt som kan ge dig språngbräda och katapulteffekt i ditt mentala tänk!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!