Välkommen till din nya favoritblogg!

Marmot skidkläder

marmot skidkläder

Marmot är ett klädmärke som satsar stort just nu, det syns mer och mer i Sverige, vilket är kul eftersom de gör riktigt snygga och BRA plagg. Idag har jag på mig Mountain Down jacket och Freerider pants. Det är kul med snygga skidkläder, en hel del folk i backen har inte kunnat låta bli att kommentera den snygga outfiten. Gult och lila är riktigt läckert ihop!

marmot outfit 4

 

skidoutfit marmot

marmot sidoutfit 2

Jag testar kläderna åt den svenska agenturen, och jag gör det med nöje. Byxorna är fantastiskt sköna och följsamma, och har snygg passform. Dunjackan har snölås, bra ärmslut och krage och passar absolut både på berget och på stan. I början tänkte jag att det fattades en liftkortsficka på jackan, men dagens liftkortläsare känner av liftkortet var man än förvarar kortet (typ), jag har det i byxfickan vilket fungerar perfekt. Jackan slapp då också en ärmficka, som oftast inte är så snygg.

Marmot testar plaggen rigoröst, vilket bland annat gett jackan ”Angel-Wing Movement™ ” – ett system som ger mig som skidåkare full rörlighet med armarna i jackan, utan att den åker upp i midjan. Topp. Därtill är membranet både vattentätt och låter kroppen andas.

Om ni är nyfikna kan ni kolla in Marmot på Intersport som jag vet tagit in en hel del av Marmots skidkläder, det har även webbutikerna Outnorth och Addnature!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!