Välkommen till din nya favoritblogg!

Nu kommer vintern!

Igår var det 14 minus hos oss och det dånade från snökanonerna. Numera är hela Åredalen täckt i snöglitter och sprutsnödimma och det är febril aktivitet inför kommande skidsäsong och VM 2019 som går av stapeln i byn i februari. Alla är peppade och på tårna!

Om en vecka åker jag skidor!

Liftkorten för säsongen är inhandlade och nu snackas det på byn. Fredag 30 november öppnar Trysil, Sälen, Vemdalen och Hemsedal för skidåkning. Veckan efter, 7 december, får vi i Åre sätta oss i Vm 8:an för första gången och susa ner.

Har du några skidrelaterade funderingar, frågor liksom, som rör utrustning för dig eller barn, något du funderat över men inte vågat fråga om, eller tips på något alpint/snörelaterat som du vill att jag lyfter så ställ bara frågan!

I helgen som var körde vi bort alla cyklar till förrådet och tog istället upp alla skidor. Jag ska fixa lite kanter och sickla av sommarvallan, sedan är jag redo.

Jag jobbar för fullt på ett träningsprogram som passar den som vill förbereda sig för skidveckan, eller skidsäsongen om utförsåkning är något som sker mer frekvent ämn någon enstaka dag. Kul! Också det kommer finnas i appen Optimus Challenge app där jag kör julkalendern!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!