Välkommen till din nya favoritblogg!

Tips: Föreläsning med Lotten Rapp, friåkningsstjärnan

Lotten Rapp är en av Sveriges duktigaste friåkningstjejer, hon har erfarenhet från att tävla på absoluta toppnivån Freeride World Tour och tävlar professionellt i friåkning sedan 2010. Utöver det arrangerar hon camps och peppar andra tjejer att våga mer i bergen. Jag följer Lotten på instagram och försöker ge mitt stöd med pepp och hjärtan där jag kan. Hon återhämtar sig från en tuff hjärnskakning förra säsongen och laddar nu för den kommande. Lotten jobbar med Bergans precis som jag, jag hopppas att vi ses inom kort!

I slutet på november är Lotten på en föreläsningsturné, om mod och utmaningar, om skidåkning på stora berg och att göra det man tror på. Jag kan inte gå givet att jag är i Thailand, men du kanske vill få en dos av skidåkningsinspiration från en riktigt cool tjej?

datum och platser som du kan lyssna på Lotten Rapp!

Lotten besöker Alewalds i Stockholm, Udéns Sport i Göteborg och Snö & Sjö i Malmö. Bergans visar upp den nya innovativa skidkollektionen Hemsedal på plats. Lotten är i butikerna från klockan 17.00. Begränsat antal platser!

Anmälan

  • 27/11 Alewalds, Stockholm
    Start 19,15. Anmälan: via Alewalds Facebook eller 08-21 90 00
  • 28/11 Udéns Sport, Göteborg
    Start 18,30. Anmälan: info@udenssport.se eller 031-41 84 20
  • 29/11 Snö & Sjö, Malmö
    Start 18,30. Anmälan: via Snö & Sjös Facebook eller info@snosjo.se

(bilder från bergans of Norway)

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!