Välkommen till din nya favoritblogg!

Vykortet från Åre – det här gjorde vi

Så kom vi hem till ett osålt hus. Vissnade blommor i vaserna matchade stora E’s höga feber. Ingen ville riktigt åka hem, men väl hemma är ju allt som vanligt och Åre pågår fortsatt, utan oss. Två veckor går fort och långsamt samtidigt. Underställshäng, varm choklad, nypistat, plogsvängar som blir parallellsvängar och Valles VM. Spa, afterski, längdutmattning och skogsåkning med miniatyrer.

Att huset blev osålt är inget vi tar särskilt hårt på, vi ger det ett försök om några månader igen. Det känns generellt som en ganska seg och oviss marknad just nu?  Inte heller var husförsäljningen något som upptog jättemycket av vårt medvetande på plats. Vi hade som sagt fullt upp med sådant här:

Bäst:

Veckovalen. Att vara i Åre mellan sportlov och påsklov kan jag så varmt rekommendera, två veckor behövs inte men är ju fantastiskt. Vecka 11 och vecka 12 = riktigt grymma veckor med få besökare, sol som värmer näsan och snö som är kall. Själva perioden ger så att säga fantastiska möjligheter, så pass att det i hård konkurrens nästan blir bäst, när grundfen är bra blir topparna höga!

Härligast:

Lätt orörd pudersnö. Morgonskidåkning med tjejerna. Hur fantastiskt som helst!

Mest oväntat:

Att barnen numera åker bygellift tillsammans! Lite chockartat att det gick så snabbt, men plötsligt så stod de bara där, bredvid varandra. En snart fyraåring och en sexåring., Skrattandes, snackandes och i princip obrydda om vi var med eller inte.

Mysigast:

Vänner med i lägenheten. Familj vecka nummer två i lägenheten. Långa afterskisittningar som blev middagar och kvällshäng.

 

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!