Välkommen till din nya favoritblogg!

Fredagstipset

Träna marklyft! Det är världens bästa övning för att känna sig stark och mäktig och ha power i sin vardag. Lite kompletterande övningar och ett gäng marklyft gör dig färdigtränad på en halvtimme, du har stärkt hela din bakre rörelsekedja och du blir skönt matt i musklerna. Här är två delar marklyftsskola med Linda Vixner som tävlat i VM i styrkelyft; träna marklyft och allt om marklyft med tips och bilder som visar rätt utförande och positioner!

tre snabba pass

Campadre är en sådan där medlemsshoppingsite, ni vet? Jag shoppar därifrån ibland och brukar vara jättenöjd. Nu har de en drive med Craftgrejer där flera av mina favoriter finns med. Bland annat dessa löpartights som är lite annorlunda i sina blåa och svarta block! Där finns också mina skönaste hösttights (thermal tights) med superreflexer och en extremt skön höstträningströja som är som en jacka och kanske har det längsta namnet? Performance thermal brilliance wind top, nu 399 kr och i känslan tycker jag den är över tusenlappen. KLicka in på Campadre och häng med!

crafthöst

Efter fredagsfys kommer fredagsmys. Om ni inte kan låta bli att ha tv på rekommenderar jag Netflix-serien ”the returned”. Vi är på avsnitt fem och jag är helt indragen i den snyggt producerade dramaserien. Om ni vill undvika tv kan jag tipsa om att lyssna på ljudbok tillsammans. Mysig grej som kanske inte är så uppenbar att komma på.

Till ovanstående mys tycker jag ni dricker ett gott glas rödvin och äter en god mörk kladdkaka bakad på rikligt med mörk choklad.

Vill du eller någon du känner bo på en av Eskilstunas allra bästa adresser? I välvårdad 1920-talsvilla med fyra kakelugnar och nya badrum? Skicka dig själv till Galleéngatan 40!

Och AW! Jag rekommenderar AW! Idag kilar delar av det här sköna gänget på gemensam afterwork på Urban Deli. Ska bli superhärligt och något jag sett fram emot under veckan som gått.

everydaystoriesprofiler

 

 

 

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!