Välkommen till din nya favoritblogg!

Länkkärlek

Fem träningsbloggar jag gärna kikar in hos just nu. Som inte är den där klicken som precis alla läser, men som är på G och verkligen up and coming i träningsbloggvärlden. Jag gillar er tjejer och vill ge lite länkkärlek av bästa sort!

1) Bodycomf. Helena är klok som en bok och inte särskilt rosa vad jag kan se (utan mer turkos, en härligt frisk färg, inget fel på rosa, men ni fattar). Hon är yberstark och cool och liksom härlig. Balanserad, kunnig och smart. Jag vill träna styrka med Helena och hoppa högt på boxar.

2) Fanny Roethlisberger. Vi har inte alls särskilt mycket gemensamt, men ändå tycker jag att det är kul att kika in hos Fanny. Hon är typ purung och stark och gillar att baka. Och har insikter som få tjugosomethings har. Jag hoppas hon mår bra.Vi skulle kunna äta cheesecake ihop. Fanny får baka den, vi sliter ut en generation i taget.

3) Nicole Soraya. En snygg träningsblogg som jag alldeles nyss börjat besöka. Ofta välformulerat. Ofta smart. What’s not to love? Om vi skulle ses? Ja, vi skulle väl springa fort, göra armhävningar och prata photoshoots kanske.

4) Stepup2fitness. Varma, härliga, innerliga Betty som har ett driv som går att ta på, som älskar kettlebells och som jag gärna skulle snacka (bland annat) business med. Hon driver eget, är engagerad och en vän på distans. Och fantastiskt bra på komplimanger.

5) Om du var mina träningstajts. Jag hör Jeanna bakom orden. Hon har en tydlig röst och jag älskar bloggare med en tydlig röst. Hon är smart, välformulerad och har ett härligt flow och go. Och så är hon en hård Stokcholmscrossfitbrutta som precis som jag har en benägenhet för att skriva långt. Sånt måste man älska. Vi ses och jämför vår träningstajtslåda. Hoppas på snart!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!