Välkommen till din nya favoritblogg!

Vinterhud

Det märks i hyn att vintern är på väg, kroppen håller som bäst på att acklimatisera sig och jag känner framförallt i fingrarna att de inte riktigt hängt med. Kan ni också känna att huden liksom känns skörare om vintern?

Sedan en tid har jag haft lyxen att smörja mig med riktigt bra grejer. På en pressdag fick jag upp ögonen för Cicamed, ett svenskt beautymärke som gör något de kallar för organic medical skincare. I deras serie finns ett superhärligt apelsindoftande serum (cicamed serum C) samt en helt ljuvlig nattkräm (Cicamed night antioxidant). Produkterna återfuktar på djupet och hjälper huden att återhämta sig från yttre påfrestningar, nattkrämen rekommenderas också som dagkräm just nu under vinterhalvåret. Eftersom jag har gillat dem så mycket har jag idag också köpt deras resekit. I det ingår mina två favoriter som jag precis berättat om men också en rengöringsprodukt och en mask.

Jag tycker hudvård är svårt, har inte direkt brytt mig så mycket men känner mer och mer att det är läge att ta hand om huden. Att produkterna är ekologiska är toppen. Jag spanar också att ekologisk hudvård kommer bli allt mer poppis framöver!  Jaha, dags för dagens lucka – som också går på tema vinterhud (om ni inte anade att det var dit vi var på väg!)

Everyday stories julkalender

I dagens lucka kan du vinna ett hemma SPA-kit från Dr Hauschka innehållande ansiktsångbad, rengöringsmask och vitaliserande mask.

julkalender-12 (1)

För att vara med och tävla så vill vi att du gillar Everyday stories på Facebook och  svarar på frågan:

Vad är ditt bästa hudvårdstips för vintern? Klicka här och fyll i dina uppgifter så är du med och tävlar om dagens lucka! Sista dag att tävla är 17 december.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!