Välkommen till din nya favoritblogg!

Mina bästa hårtips

Jag har skrivit några gånger om träningsfrisyrer och det känns som att det varit uppskattat, men jag tror inte att jag delat med mig av mina bästa hårtips. De är faktiskt busenkla och inget särskilt, men jag känner verkligen att jag har en rutin som fungerar för mig och jag tycker oftast jag ser okej ut i håret! Det här är liksom min grund, som jag utgår från och jobbar med:

  1. Tvätta inte håret mer än två gånger i veckan. Ofta tvättar jag kanske bara en gång, däremot sköljer jag håret oftare, exempelvis om jag tränat mig supersvettig, men bara för det schamponerar jag det inte. Detta har gjort mitt hår mindre fett.
  2. Torrschampo anpassat för din hårfärg. Jag använder torrschampo som stylingprodukt, och då och då för att ta bort känslan av fett och smutsigt hår. Det här är svårt, inte alla bra torrschampon kommer i färg och om man som jag har brunt hår är det lätt att torrshampo syns, det blir som att håret är dammigt. Leta dig fram! Jag gillar exempelvis Maria Nilas torrschampo massor.
  3. Hårnålar. Mitt liv är mycket enklare sedan ett gäng år tillbaka då jag fattade hur knutnålar fungerar. Med tre- fyra knutnålar kan jag snurra ihop en uppsättning även om jag inte har en tofs, suveränt och skonsamt för håret. Hårnålar av vanliga sorten kan snygga till vanliga frisyrer. En hästsvans med en hårslinga runt själva gummibandet som döljer det är exempelvis mycket snyggare än en vanlig tofs. Hårnålen löser grejen.
  4. Klipp håret. Att regelbundet klippa topparna även om du har långt hår gör under för hårkvaliteten!

Här visar jag mina bästa träningsfrisyrer och här är ett annat inlägg om träningsfrisyrer

 

Dagens lucka i julkalendern har också hårtema:

Everyday stories julkalenderbangerhead

 

julkalender-14

I dagens lucka kan du vinna en inpackning från Keune och ett stylingkit med spray, torrshampo och värmeskydd från Bangerhead.  För att vara med och tävla så vill vi att du gillar Everyday stories på Facebook och  svarar på frågan:

Vad använder du för hårprodukter? Klicka här och fyll i dina uppgifter så är du med och tävlar om dagens lucka!

Sista dagen att tävla är 24 december.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!