Välkommen till din nya favoritblogg!

Enter, BBC-vecka!

Ni skulle sett mig igår kväll. Huttrandes under en filt med fortsatt feber (sjätte dagen i rad) hade jag kapitulerat och tänkte att det får bli vårdcentralen nästa. Så ynklig! Efter nio timmars sömn vaknade jag (äntligen) återuppstånden och feberfri. Yeah.

Med stora kliv stegar vi nu rakt in i Blogger Boot Camp-vecka! Nu är de absolut sista dagarna att anmäla sig om du vill hänga på på lördag. Idag kör jag hem rollups, goodiebags-bags och strax ska jag gå och kolla lite dekorationer! Jag är inte riktigt säker, men jag tror att det här blir sista året som Blogger Boot Camp görs på det sättet som det gjorts. Nästa år är det tio år sedan eventet föddes och det känns som att då är det läge för lite nytt och annat. Exakt hur, det är jag dock inte klar med ännu, men det blir en spännande resa att finna ut!

Hursomhelst är jag äntligen, äntligen pigg igen. Influensan årgång 2016, den var inte rolig. Undvik den om du kan, det är mitt tips.

På lördag kan deltagarna ta en selfie eller groupie framför vår backdrop, och därefter hälsa på hos alla härliga partners som är på plats. Mellan träningspassen kan man göra naglarna hos Depend, få snygg träningsfrisyr hos Living Proof, provsmaka godsaker hos Holistic, dricka smoothie och få energimassage hos Apoteket hjärtat, gratisbehandla sig hos Löparakuten, sippa dricka hos Clean Drink, snacka pulsklocka utan sladdar och pulsband hos TomTom, få en årsförbrukning mot förkylning hos Coldzyme, tävla om att vinna en PT-utbildning hos SAFE, lära sig skära sashimi hos SALMA och spana ursnygga yogakläder hos Run and Relax. Vilken fest!

Backdrop för foton

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!