Välkommen till din nya favoritblogg!

Tvåbarnsmammor

Jag är lite trött, men omvärlden är pigg. Det är träning och löpning och härligheter var jag än ser. Igår hann jag springa till föris, men det är så kort att jag inte ens blev andfådd, så det kan man inte skriva blogginlägg om direkt. Det kommer skidåkningskataloger i brevlådan, nyhetsbrev om vårkollektioner  och ikväll är det fotbollsmatch. Men vet ni, det är inte sånt som man lägger jättestor vikt vid när man istället kan åka söder om stan och titta på en liten ny pyttemänniska i perfektion. Att det är små riktiga människor i de där magarna, det är så häftigt så man får dåndimpen. Grattis igen bästaste kompanjon i världen! Strax hälsar jag på!

Andréa har också blivit tvåbarnsmamma, så himla kul med en bildrapport om ett annat slags träningspass i flödet i facebookgruppen för #TEAMUppochhoppa (leta upp den och be om att få bli medlem vettja). Om  Jonnas bebis kommit ännu vet jag inte, men den är nog snart här den med.

melasofy

bebisoverall vinter

 

Så himla bra med höstbebisar, för till dem kan jag låna ut den här fina overallen från isbjörn. Melas mini blir bebis nummer tre som kommer få mysa mjukt i primaloft!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!