Välkommen till din nya favoritblogg!

Har vi pratat färdigt om #hälsohets?

Taggen hälsohets har gått runt ett par varv. Det snackas om hälsomani, instagrammagrutor, balans, läsarnas ansvar och att bloggare bara ger en liten del av sitt liv i bloggen. Strong och skinny och bikini i gymet. Energidryck, vetegräs, paleo. Crossfityogamoves, triathlonultra och barfotalöpning. Köksexperiment, pulver och disciplin är nyckeln.

hälsohets

Vet ni, jag tycker det är så skönt att jag slipper skriva något försvarstal. För jag har inga magrutor. Då är man typ safe har jag hört. Äter lite glass här vid datorn och skriver på min föreläsning om att vara en bra hälsoförebild.  Shit vad GRYM den blir!

  1. Jag skulle vilja ha magrutor. Hade det en gång i världen. Men på nåt bakvänt sätt är det mer okej att inte ha det, liksom. Fast alltså jag håller med dig i längden, oh ja. Men jag bara tänker högt 🙂

  2. UNDERBAR bild som fick mig att le stort! =)

    Jag är också ensåndär som ena sekunden tänker ”magrutor vore ju nice” men i i nästa sekund: ”men varför egentligen? Ska jag slita och ha sjuk disciplin för att… vara estetiskt finare? om det ens är finare?”

  3. Jag har magrutor men jag har ändå inte skrivit nåt försvarstal! Jag har dessutom inte kämpat för dem, utan är en av dem där som ”bara får dem”. Ännu mer provocerande va?! Men så har jag också anlag för celluliter på hela rumpan och rejäla love handles i midjan, trots rutorna där fram. Så nja, jag tycker nog inte att magrutorna är det som avgör 😉

    Och passa dig nu för att skriva att du äter GLASS!!! Det är också provocerande, och vadå, man ska inte hålla på och skriva att man äter så himla mycket och glass en vardagkväll och bla bla bla… Jag har t o m läst nånstans att det är LÖGN när vi träningsbloggare säger att vi äter onyttigt. Hehe, tur att det finns manualer där man kan läsa hur man egentligen är, så man inte tappar bort sig på vägen 😉 KRAM!

  4. Jag har med ett öga följt debatten om denna träningshets, och jag håller fullkomligt med dej. Jag ser mej som en förebild för god hälsa, trots mina 5 kg övervikt. Jag visar genom handling vad ett hälsosamt liv är, genom kost och motion, men också genom gott och njutning!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!