Välkommen till din nya favoritblogg!

Det jag hinner med

Ni undrar hur jag hinner. Och jag hinner inte. Äter avocado med örtsalt till frukost. Ståendes. Går i rask takt till en buss till ett tunnelbanetåg till en buss och uppför trappor. Jobbarjobbarjobbar och går nerför trappor och inte ens ut för att äta lunch men äter lunch i restaurangen på bottenvåningen och pratar jobb. Går från jobb till buss och konstaterar att jag borde gå till tunnelbanan men har fått rapport om att det går omkring en liten miniatyr och säger mamma, mamma! och åker därför buss till tunnelbanan och buss hem och går raskt uppför en backe.

Hemma leker jag i strumpbyxor och klänning, får höra hur den vita tigern låter roåaarrrgh och vovb, vovb blir ljudeffekt när en golden retriever syns på tv-reklamen. Äter köttfärslimpa med potatismos, rårörda lingon, saltgurka och svampsås. Leker. Bär. Busar och försöker lära att när man tagit sig upp i soffan måste man backa ner. Inte kasta sig huvudstupa. Sätter på pyjamas under protester, säger puss och får öppen barnmun på min. Nattning i spjälsäng och ryggen protesterar för det var för länge sedan yoga eller att sängen jag sov i i helgen var fel. Det är alltid för länge sedan yoga om man frågar ryggen.

Öppnar dator och skickar vinstmail om Mocklissockor (Sofia och Camilla, Grattis!) och lyckas nästan välja en förmånsbil. Visst är väl fyrhjulsdrift nästan nödvändigt i Stockholm? Ja? Jo, jag tror det men orkar inte ta fler beslut. Och klockan är 21.24 och jag ska göra mina armhävningar och det är nog den enda egentliga fysiska aktivitet jag får till den dagen som igår var idag. Jag som driver träningsblogg och inte riktigt hinner med.

Om jag hinner mer idag ? Ja. Det tror jag faktiskt. Kanske till och med beställa en XC70 med fyrhjulsdrift som Prinsen pekat på med kännarmin och sagt att ja, och jo – den här, den vill jag ha minsann. Och lunchträna! Och jobba för den där bilen. Och pussas. Bland annat.

 1. Ojojoj, andas!:-)
  I förra veckan fick jag ett uppvaknande som fick mig att sakta ner tempot i livet…
  Ha en fortsatt fin dag!

 2. Kör hårt! Tror inte för ett ögonblick att du skulle gå in i väggen. Vilka negativa (med dåliga försök att följa det) kommentarer! Nä KUL att du har litet barn och är framgångsrik på jobbet och visar att man inte behöver välja!

 3. Vilken trist kommentar från Kicki. Tror inte det är någon som missunnar dig din framgång, men visst måste det vara okej att visa omtanke utan att anklagas för att vara negativ?

 4. Fitnesscoachen: ”se upp för den berömda väggen”?! Vad liknar det? ” I förra veckan fick jag ett uppvaknande…” osv. Sen tycker jag inte din kommentar är dålig utan medkännande, men de andra, för vem skriver man så egentligen?

  1. Jag tror det beror mycket på vilket humör man är när man läser. Ibland kan jag som du Kicki, bli trött på kommentarer som ger någon annans syn på en situation som är min, men å andra sidan så är det just kommentarer, som man kan välja att ta till sig av eller inte. Det finns klart värre exempel än kommentarer som är omhändertagande. Jag väljer att tro att de menade väl. Du tolkade dock min text ganska rätt. Jag har mycket att göra, men jag mår bra, och det går bra just nu!

 5. Som någon sa, se upp för dne berömda väggen! Det är inte alltid lätt, här i livet står man ständigt inför utmaningar och manpushar sig själv hela tiden till det yttersta. Man vill ju aldrig visa sig svag, eller har jag fel?

  Hursomhelst, så måst eman vara försiktig så man inte blir utbränd. Men däremot, orkar man så orkar man. Varför vila om man inte är trött? Det är en svår balansgång.

 6. Min livssituation är väldigt lik din just nu. Och jag måste bara säga att jag älskar den! Det bästa av två världar. Lunchträning är inte dumt! Men tränar jag en timme måste jag ju ta i kapp jobbtiden jag missar. Fast det är det värt!

 7. Jag menade absolut inget illa. Jag blev riktigt rädd när stressen kom ikapp mig. Tänkte bara väl. Din blogg är min favorit och trist att det missuppfattades.
  Jag önskar dig all lycka! 🙂

 8. Känner igen det så väl. Och visst är det mysigt att komma hem till en minimänniska som ropar mamma och busar runt.

  Härligt att höra att du gillar din situation och allt det som fyller din vardag!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!