Välkommen till din nya favoritblogg!

All I want for christmas – produkterna

Inlägget innehåller produktlänkar till olika webshoppar som är sk afiliatelänkar. En chans för dig att stödja mig med några få ersättningskorvören om du råkar gilla samma saker som jag! (webshopen ger mig en liten ersättning näör du handlar) 

Jag vill ju EGENTLIGEN inte ha något speciellt utöver min drömmiga drömjul i Åre. Men om jag får surfa fritt och strunta i alla sakers tillstånd, drömma mig bort på nytt, ja då ligger det här produktkollaget fint hos mig. Det är några enstaka saker som jag bara tyckte var så vansinnigt fina ( som Ida Sjöstedtklänningen! och en orange stickad tröja!) , men mest sådant jag faktiskt verkligen skulle kunna köpa och önska mig för att jag behöver på riktigt: Ny skidhjälm, min har hängt med några år och kanske inte behandlats helt milt på det senaste. Lavinutrustning. Ny foundation eftersom den jag har är slut. Vi behöver ett nytt köksbord, ska kolla runt på blocket osv.

Tallrikarna från House doctor har jag spanat på i två år nu. Det är länge för att inte ha släppt ett par tallrikar rent mentalt. Men vi har tallrikar och ja, behöver inte nya. En grå fint stickad pläd som kan hålla i generationer, det är hållbart. Precis som fårskinn eller renskinn, det skulle jag också vilja ha i julklapp men det har jag heller inte berättat för någon alls. Småpryttlar av plast, nej tack. Fina hållbara kvalitetsgrejer, där önskar jag gärna, om jag nu hade sagt till någon att jag önskar det.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!