Välkommen till din nya favoritblogg!

Bucketlist sommaren 2016

Två gånger har vi varit på väg till Blanktjärn och tvingats vända. Ena gången för att det började hällregna och vi inte hade med oss grejer för det och andra gången för att vi tog hand om olycksdrabbade medtrafikanter.  I sommar ska vi äntligen vandra runt blanktjärn, som är en tjärn/sjö i Vålådalen söder om Åre med turkost vatten. Runt sjön går en 11 kilometer lång led och den ska vi ta oss an i sommar. Fyra korta ben och fyra långa. Längtar järnet!

fjällvandring med barn

fjällvandring barn

fjällvandring vattenfall

Jag ska trä smultron på strå längs en lugn solskenspromenad, dra av dem med gaffel ner i blåvit tallrik med grädde. Äta med sked sittandes i Grythyttanstol med gung under äppelträdens skugga.

Jag vill datea min man! Med klänning och högklackat och läppglans vill jag vandra längs trånga gränder, äta krämig mozarellasallad till förrätt och dricka bubbel. Prata, skratta och få njuta av varandras sällskap.

brollop1-11

På bryggan som vi byggde extra bred och stor förra sommaren ska jag yoga. Nyttja fri onlinecoachning (grattis, det är gratis använd du också!) och ha med mig Elin i en härlig yinklass medan älvorna dansar över den mörka smålandssjöns vatten.

Sommarkantareller ska plockas och stekas knapriga på toast. Salt, smörigt och underbart.

En massa ljudböcker! Vilka kommer i ett eget inlägg.

bohult

Ni vet när ni andas sådär ansträngt så att lungorna expanderar hårt, kämpar med att få in lite extra syre för att det verkligen behövs? Till den gränsen ska jag springa. Springa på rött, springa mig trött. I en lång backe i Åresadeln och efteråt ska jag sitta på hörnbalkongen med en kall Ginger Joe och njuta av fjällvärlden om sommaren.

Grillmiddagar med vänner. Ju fler desto bättre. Vart vi än befinner oss vill jag att våra vänner ska storma in med glada leenden och vilja att hänga länge.

Mountainbike. Än har jag inte tagit fram min orangea kompis eftersom landsvägscykeln fått ta all tid. Nu är det ljusa och ljumna sommarkvällar och jag behöver inte ens vänta tills det blir semester, det är bara att köra.

crescent-3

Sommarvåfflor med hjortronsylt och grädde. Sommarvåfflor med rödlök, gräddfil och löjrom.

Astrid Lindgrens värld kommer säkert vara proppfullt när vi är där men det står ändå på min lista, eftersom det är himla mysigt där och eftersom jag vet att sju dagar utan utflykt gör mig galen hur idylliskt vackert och fint det än är på det småländska sommarstället min Svärmor äger och vi besöker.

Riktiga simtag i följd för stora E som redan kan bentagen och armtagen var för sig.

Sommarsallader med hallon och avokado!

sommar2015-3-12-2

Det står klart att min träning, mina personer och tydligen, min mat är viktig för mig. Det blir liksom mycket det det handlar om när man kokar ner det. Platser man vill vara på för att där finns andra minnen eller hopp om nya.

 

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!