Välkommen till din nya favoritblogg!

5 saker du inte visste om mig

Den här fredagen får kickas igång med en lista känner jag. Sedan i måndags har vi haft en vattenläcka hemma i hallen och köket. Golvet är upprivet, kök halvt nedmonterat och ja du hör ju, det är fullständigt kaos. Jag förlitar mig på att allt blir bra så småningom, på att vi är friska och att det inte är någon idé att bryta ihop.

5 saker du (kanske) inte visste om mig:

1. Jag snöar in.

Jag har otroligt lätt för att snöa in på saker. Det kan vara allt från meningslösa grejer till avancerad kunskap. Just nu har jag fastnat i (skämskudde) att kolla ”try on bikini hauls” där random tjejer på youtube, köpt eller fått bikinis från billiga asiatiska kedjor med klart oklara måttangivelser. Det är som roulette med storlekarna och passformen. Det dök upp en i mitt flöde och nu är jag fast… och har själv beställt bikinis. Hjälp!

2. Jag har lätt att lära mig namn.

I helgen hade jag 16 tjejer på löparläger, kunde allas namn inom tre minuter på vår samling och så inte fel en enda gång under helgen. Superkraft.

3. Jag gråter när jag blir arg.

Det här är något jag tycker är väldigt jobbigt, att jag ofta gråter när jag är arg. Så fort jag blir frustrerad och i situationer där det finns någon slags auktoritär person känner jag värmen stiga och ögonen vattnas. Inte så att jag inte kan bli förbannad utan att det kommer tårar för det kan jag, men det är särskilt i till exempel kontakt med myndigheter, eller om någon fattat ett hårt beslut ovanför mitt huvud. Då behöver jag stålsätta mig och är ofta glad om samtal sker över telefon. Då kan jag torka frustrationstårar utan att hen jag pratar med ser. 

4. Nu har jag nästan lärt mig dricka kaffe!

Jag brukade säga att om jag läst in en juridikutbildning på högre än helfart och fixat det behöver jag inte kaffe. Men alltså, i retrospekt var de där studierna sjukt fria och man hade ju eoner av tid!? Det var en sneaky barista som lurade mig att ha i en espressoshot i min chailatte runt 2013, sedan dess har det blivit mer och mer kaffe, men svårt kaffe tror jag aldrig jag kommer dricka.  Just nu i min hand: nasty chai = chailatte med dubbel espresso och om bryggkaffe som mest hälften kaffe/hälften mjölk. Och gärna socker i. Har jag nästan lärt mig att dricka kaffe då? 

5. Jag brottas med mitt kejsarsnittsärr.

Appropå Youtube och att snöa in. I somras googlade jag massor kring tekniker att reducera kejsarsnittsärr och hamnade ofta på amerikanska plastikkirurgers kanaler. Jag störs egentligen inte av själva ärret utan hur de drog åt huden så hårt att det bildas en hudkant som syns och buktar ovanför ärret. Det är irriterande och stör mig och jag kan inte riktigt släppa det oavsett att världens bästa lilla E kom utav det. Bara vetskapen att det hade kunnat gjorts så mycket snyggare stör mig och jag fick ingen info om hur kejsarsnittsärr tydligen ska masseras, för att ärrvävnaden inte ska fästa i varandra i flera lager. Det är en stor grej där borta i staterna. Phu. Jag får se hur jag ska gå vidare, men jag är trött på attt ha en valk på magen som jag inte kan göra något åt!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!