Välkommen till din nya favoritblogg!

Fotoböcker

Det börjar nalkas mot jul. Och innan dess fyller en viss liten men stor E tre år. Födelsedagar och julafton känns som ovanligt bra tillfällen att ge bort fotoböcker, inte sant? Jag har tänkt överraska E och sätta samman en fotobok över de tre första åren och dessutom göra den i dubblett. En till E att bläddra i och ha i sitt rum, och en till familjen. Jag tror att ni kan det här med fotoböcker. Ni borde ju rimligen ha mer erfarenhet än undertecknad som fixat fram två böcker i hela sitt liv. Så säg mig nu, som fotoboksnovis.

Vart beställer jag dem om jag vill kunna göra enkel men snygg layout, få bra kvalité men inte betala skandalöst mycket? Vart fixar ni era?

Zemanta Related Posts Thumbnail

träningsångest graviditet

Tänk va, att det äntligen ska bli av att alla de där fina bilderna som nu sitter på, förvisso extern men ändå hårdisk, framkallas. Det stressar mig nämligen lite, det här med att om åren går och tekniken fallerar så står vi där. Utan bilder! Nix och nej, nu får det vara slut och en ny era ta vid. Fotoböckernas tid är här. Hjälp!

 

  1. Har själv inte beställt någon ännu men håller på att sätta ihop bilder till Emmas fotobok genom http://www.ifolor.se/
    Har blivit varmt rekommenderad att använda dem av vänner som säger att det är bra kvalité osv. Enkelt att använda då man laddar ner deras program och kan arbeta med att sätta ihop fotoboken när man har tid och behöver ingen internet uppkoppling.

  2. Fotoböcker är så himla kul! Jag har också gjort två stycken men planerar att sätta ihop en per år. Jag har beställt från önskefoto och fuji tror jag det var. Båda var väldigt enkla att använda med liknande system för layout 🙂

  3. Jag har beställt från Fujifilm och blivit nöjd. Valde då deras dyraste sortiment. Enkelt att jobba med då man laddar ner ett litet program i datorn och gör beställning nät man är klar.

  4. fujifilm funkar fint tycker jag 🙂 KOmmer många bra erbjudandekoder på mejlen också så man får en påminnelse om att det kan vara läge att passa på att göra en beställning. Just nu har de 50% på hela sortimentet 🙂

  5. Vi gör fotoböcker i slutet på varje år till farmor/mormor/morfar och oss. Vi har valt att göra dem via iPhoto och Applestore. Dyrt, ja men de blir väldigt snygga!

  6. Ja det är skönt att få dem på print, känns bra i magen! Jag gillar inte fuiji som flera tipsar om, har flera böcker från dem men tycker att de från önskefoto blir snyggare. Snygga stilrena omslag, bra format, enkelt. Jag är inte så mycket för ”pynt” utan kör med foton rakt av. Bättre att få det gjort än att pilla i evigheter är min devis 🙂 /Mila – som igår framkallade 150 foton på lillebror, 5 dagar gammal, bara ifall storasyster skulle råka tyck delete all på kameran….

  7. Hej Sofia! Jag har gjort fotoböcker på min son för varje levnadsår. Då har det blivit lite lagom mycket bilder att hantera tycker jag. Alltid när vi gör fotoprodukter som man vill ha lite extra kvalitet på, kollage, stora posters, almanacka till hela släkten osv så har vi valt icafoto/photobox. Lite dyrare, men har ofta erbjudanden. Frakten kostar en del förstås men kvalitén på både bilder och papper är mycket bättre än både crimson och fuji tycker vi. Crimson är väldigt bra till julkorten dock 🙂

  8. Blurb.com! Skitbra! Man kan till exempel göra fotoböcker direkt av sina instagramfoton superenkelt. Plus att de faktiskt brukar ha mkt extraerbjudanden innan jul och sådär. (Jag låter ju helt köpt, men är det icke!)

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!