Välkommen till din nya favoritblogg!

BBCmamma – svaret på alla mammaträningsfrågor

Mammaträning, graviditetsträning, träning efter graviditet. Ett kärt ämne där många tycker, anser, tipsar. Men vem tusan ska man lyssna på och vad fungerar och är bra? Svaret på de frågorna, och ja, egentligen svaret på allt kring träning för mammakroppen före eller efter bebis hittas på blogger boot camp mamma den 1 mars 2014. Ja. Jag vill hävda att det är så.

BBCmammaVi har samlat Sveriges främsta experter inom området, adderat lite extra roligt innehåll kring bloggande och önskar alla bloggande och bloggläsande mammor välkomna till årets BBCmamma den 1 mars på Planet Fitness i Stockholm. Varför bloggfokus? Jo, för att det här är en så himla viktig fråga. Bloggare och framförallt mammablggare är inspiratörer och viktiga budbärare – vi vill hylla dem och också hjälpa dem att sprida (rätt) ord och teknik vidare till alla läsare. Alla förtjänar att känna sig peppade, starka och glada över sin kropp efter en bebis. För det krävs ofta jobb både med kropp och med knopp. Att blogga och ha bebis är därutöver roligt, men kanske också ibland svårt. Stressigt, krävande? BBCmamma är vårens lyxguldkant med gemenskap och nya tips och idéer!

Här är schemat. Det är baske mig svaret på alla mammaträningsfrågor och också på ganska många bloggfrågor. Som om det inte vore nog får alla deltagare träningsplagg från Casall och goodiebag innehållandes annat smått och gott. Efter eventets slut kan man om man vill bubbla i Planet Fitness pool.

bbcmamma12

Igår öppnade vi anmälan, och utan att överdriva skulle jag kunna säga att det öser på med inkomna anmälningar i en strid ström. Vill du säkra din plats, boka och anmäl dig nu!

Hur var det förra året? Jo såhär, såhär, såhär, såhär!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!