Välkommen till din nya favoritblogg!

111

Jaha. Jag har spenderat kvällen fnittrandes. Mailat lite. Hann ta två smuttar av ett glas rödvin innan jag råkade välta ut det i en hastig gest. Rödvinskaos och upp och ner. Mela meddelar på telefonen att det är HELT SJUKT att vi nu bokat in 107 personer på anmälningslistan. Jag har hoppats att vi ska fylla de 130 platserna vi tagit sats och skapat, varit hyfsat säker på att det borde gå med ett grymt schema, en kul kväll och fantastiskt fina partners. Nu är jag säker på reservlista.

Vill ni vara med på Fazer Blogger boot Camp, träna, skratta, mingla, kramas, svettas, peppa, sa jag skratta, inspireras, kanske gråta en skvätt och äta gott, godare, gottast och mysa och umgås och kanske ta ett danssteg så är det kanske inte läge att fundera längre.

Och så hostar jag. Nåt så enormt. Men är lycklig och glad. Också över fina bloggaromträning-vänner som jag träffade innan mailandet. Den 25 november ordnar bästa bloggportalen en träningsdag till förmån för ung cancer. Nästan alla pass är fulla, men det finns plats på Åsa Fornanders Body balance som går klockan 14. maila till asa@vlhalsa.se

Och medan jag letade en bild från ett annat kul träningstillfälle i grupp så har anmälningarna blivit 111. Kärlek.

Det är något med 2012 och biljettsläpp alltså.

ps. Ska försöka börja blogga normalt snart igen och sluta kommunicera siffror med er. Men den här dagen alltså. Oj.

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!