Välkommen till din nya favoritblogg!

BBC sista förberedelserna

Om några timmar anländer event-crewet till Kth-hallen och börjar fixa på plats. Månader av jobb blir till morgondagens BBC. Jag längtar, precis som vanligt!

Såhär ser det ut just nu hemma hos mig. Det är många sladdar, elkontakter och körscheman som ska med. Rollups, backdrops, ballonger, sjukvårdsväska och yogamattor (ni får ta hem er efter eventet!) . Om en stund är nog alla uppdateringar på eventdatorn hemtankade och jag kan åka mot kontoret för mer slutfix. Under dagen hämtar jag upp lite mer dekor och hjälper Run & Relax som ju kommer från Norge med klädställningsupphämtning från ett hyrföretag. Förhoppningsvis kommer alla försändelser med goodiebaggrejer fram till KTH-hallen. Ibland blir det hämtningsrace….

Jag älskar de här timmarna inför, men mest älskar jag känslan i morgon när vi kickat igång. Musiken spelar, deltagarna är på plats, alla är förväntansfulla, glada och öppna. Jag älskar också när vi är halvvägs, all nervositet har släppt och alla bara PRESTERAR så himla snyggt och starkt utifrån sin egen förmåga och knyter nya kompisband till höger och vänster.

Om du kommer på Blogger Boot Camp för första gången vill jag be dig att släppa eventuell nervositet och att fokusera på att ha roligt. Att ta emot stöttning och pepp och att skicka lite vidare till någon bredvid dig.  Om du är flergångsbesökare vill jag be dig att fortsätta som förut. Att du fortsätter le, fortsätter vara öppen, fortsätter peppa, fortsätter kämpa, fortsätter göra det bästa du kan för att du och de som är nära dig ska få en fantastisk dag.

Häng hos våra partners och sponsorer. Få lackade naglar och ny träningsfrisyr, tävla om PT-utbildning, prata förkylningar, smaka på och få energimassage. Drick dricka, ta groupies och selfies och kläm och känn på fina träningskläder. Ät mellis. Krama en vän eller en arrangör. Byt ut en klass om du är trött, lyssna och reflektera på föreläsning, ta i det sista i en burpee. Gör high fives.

Det är så vi gör BBC. Tillsammans! (Och ingen kunde vara mer rätt person på plats än du)

bbc-slutfix

utegym-ovningar-18

utegym-ovningar-22

utegym-ovningar-19

 

utegym-ovningar-20
utegym-ovningar-21

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!