Välkommen till din nya favoritblogg!

Boom! by under armour

Under Armour som var årets klädpartner till BBC bjöd utöver på tränngsplagg till alla deltagare även på ett riktigt roligt träningspass på Blogger Boot Camp. Anna Sunneborn höll i passet och med god pedagogik och mycket humor fick hon med sig alla deltagare i utmanande övningar där explosivitet var i fokus. Jag fick teama upp med Leila i vissa övningar och vi skrattade gott!

Mycket av passet gick ut på att väcka kroppen och att reagera på snabba signaler. Exempelvis att från liggande på mage på kommande resa sig upp och sprinta. Från sittande med raka ben mittemot varandra parvis, på signal resa sig och den ena jaga ikapp den andre. Spänstiga enbenshopp och koordinationsövningar skapade leenden och gapskratt!

underarmou2 underarmour

Hittade Annas tuffa tights (såklart från UA) här.

En annan övning var att fightas om att komma först till en utställd häck. Vi stod mittemot varandra, i par, på var sin sida om häcken, med en station åt vänster och en annan åt höger. Vi turades om att finta och vara den som ledde övningen – vi skulle först till ena sidan och sedan till andra och slutligen tillbaka till mitten, den som först nådde fram till häcken skulle ta den, och hade vunnit. Den som visste åt vilket håll som var starthållet hade alltså lite ”försprång”. Det tränades koordination, explosivitet, vändningar och reaktionsförmåga.

under armour bbc2015

13032015-DSC07616

14032015-DSC0763014032015-DSC07661

Mattias Sunneborn, Under Armourambassadör, var också på plats med ”Hoppet” – ett initiativ för att motverka självmord. Många hoppade, såklart.

SFIF

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!