Välkommen till din nya favoritblogg!

14 mars – en peppande dag!

Blogger Boot camp kan vara det peppigaste jag vet. En hel dag fylld med inspiratiuon, glädje, träning och gemenskap. För alla som hänger i sociala medier och som gillar träning finns massor att hämta på BBC. I två tidigare delar har vi gått igenom alla instruktörer, och här kommer ännu ett gäng peppare.

Det är inte varje dag du kan inspireras av dessa profiler i träningsbranchen:

Crossfit Solid startades av Karl Dyall, Rennie Mirro och Joachim Bergström, ligger på Hötorget i Stockholm och är ett ställe som levererar högkvalitativ träning. Det är också en mötesplats. En del kallar det sitt andra hem eller en fritidsgård för vuxna. På Solid kan du vara dig själv och sköta din träning under överinseende av tränare som vill hjälpa dig att utvecklas och lära dig saker du inte trodde var möjliga.

Hanna Göransson, Hur bra som helst vill inspirera till att ge din kropp härlig energi i form av bra mat och fysisk aktivitet. Att fylla hjärnan med sköna tankar, skratta mycket och vara kreativ. Att inspirera dig till att hitta ditt eget ”hur bra som helst”, på alla plan i livet. Hanna har skrivit boken “Friendly Food – mat utan gluten, raffinerat socker och mjölk” som kom 2014.

Jose Nuñez är grundare av Bodies In Motion och har under 25 verksamma år alltid haft samma passion för att utveckla funktionell, effektiv och framför allt rolig träning. Här får du ta del av Joses omfattande kunskap på ett nytt, kul sätt!

Blogger-Boot-Camp,-bild-8-till-bildspel

Sofia Bursjöö driver den populära bloggen UPPOCHHOPPA.SE, som listas topp 3 över svenska träningsbloggar av Twingly/bloggportalen. Sofia är dessutom delägare i Lithman & Bursjöö AB som driver www.träningsevent.se”, ett annonsnätverk för bloggare, gör PR-event, bloggshops, utbildar säljare med mera. För Sofia är träning och hälsa både backintervaller och blåbärspaj. Läsarna lämnar uppochhoppa.se gladare och mer energiska än när de kom.

Lisa McRae (f.d Blommé) har i många år varit en av Sveriges främsta långdistanslöpare. Under årens lopp har det blivit en hel del landslagsuppdrag, och segrar i såväl Finnkamp som Tjejmilar och Midnattslopp. Lisa har jobbat som personlig tränare sedan 2004, och 2009 utvecklade hon tillsammans med Malin Ewerlöf Krepp det mycket uppskattade SUB40-konceptet. Lisa är teknikspecialist på Urban Tribes och håller i delar av deras utbildningar inom området. Utöver löpteknik är Lisas personliga favorit att jobba med fokus och mental inställning. Lisa är dessutom mamma och har en hel del erfarenhet av träning under, mellan och efter graviditeter. För egen del har hon en dröm kvar som löpare – att springa milen på 32 minuter.

Simon Forsberg är en av Sveriges mest anlitade löptekniktränare och erkänd för sin pedagogiska och skickliga tränarstil. Han har jobbat som tränare sedan 2005 och tränat hundratals motionärer och elitaktiva. Simon är grundare av Löpskolan.se och brinner för att få fler människor att springa mer och bättre. Han är utbildad löptränare, personlig tränare, instruktör inom flertalet träningsformer och beteendevetare med inriktning idrottspsykologi. Spetskompetensen inom träning är löpteknik, funktionell träning samt arbete med livstilsförändringar och motivation.

Blogger-Boot-Camp,-bild-12-till-bildspel

Pischa Strindstedt jobbar som personlig tränare & coach under eget tak (PISCHAS). Hon har bakgrund inom thaiboxning men har på senare år tränat mer löpning & crossfit. Pischa älskar nya utmaningar & vill förmedla en positiv känsla kring träning. Hon har själv startat från noll & vet hur det känns att träna sig uppåt & det var också den största anledningen till hennes yrkesval – att hjälpa andra att nå sina mål & drömmar. Pischa bloggar på http://pischas.se.

Sofie Ringsten är före detta polis, numera yogalärare på heltid specialiserad i Yin Yoga, SUP Yoga och Yoga for Surfers. Hon undervisar till vardags i Stockholm, samt internationellt på Yoga & Surf-resor. Du hittar Sofie på Yogobe och hon är dessutom Roxyambassadör.

Träning, energi och massor av ny kunskap väntar, häng med på Blogger Boot camp 2015, 14 mars på KTH-hallen i Stockholm!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!