Välkommen till din nya favoritblogg!

Springande tjejers läger på Skeviks gård

I helgen som gick coachade jag ett härligt gäng tjejer som deltog på Springande tjejers löparläger på Skeviks gård på Värmdö. Springande tjejer är en härlig facebookgrupp där lite över 13000 tjejer peppar varandra i sin träning. I helgen fick deltagarna vara med på fem träningspass, alla med tydligt syfte och med målet att alla deltagare skulle lämna helgen med ny kunskap och inspiration. När vi sa hejdå  i söndags var alla toppennöjda och jag har fått rapporter både då och nu att helgen väl överträffade förväntningarna.

Eftersom lägret blev så härligt gör jag om hela arrangemanget den 17-18 juni och igår (REKLAM för egen verksamhet!) öppnade jag anmälan på träningsevent’s hemsida.

Ska vi kika lite på hur det ser ut på Skevik?

Skeviks gård har en hälsoprofil på sin verksamhet, maten som serveras är om inte egenproducerad så närproducerad och tillagas med en kärlek som känns när den hamnar i munnen. Frukost, lunch och middag, allt har hög nivå! Det är ljust, vilsamt, lugnt och fräscht. Servicen är varm och hjärtlig, det är helt enkelt en väldigt behaglig stämning i lokalerna.

I hotelldelens byggnader blir man påmind att rörelse är bra för oss. Exempelvis finns gymbollar och hantelställ med hantlar tillgängliga för alla och vill man låna ett par stövlar för att bege sig ut i närliggande skog är det bara att ta ett par av de som står uppradade i receptionsdelen.

På området finns ett motionsspår om 2 km, ett utegym, en fotbollsplan och andra öppna ytor. Här har också funnits en slalombacke så gillar man att träna i uppförsslut finns bra förutsättningar här. Vi nyttjade en del av stigningen upp mot skidbacken till backintervaller på vår avslutningsdag.

Efter teknikpass, intervallpass och rörlighetspass samt god middag avslutade vi lördagen med mys i relax och bastu med fantastisk utsikt mot innerskärgården. 

Jag längtar redan tillbaka till Skevik och är glad att 17-18 juni inte är så långt borta. Då kanske bastun ger ett kvällsdopp eller om vädret är smällvarmt kanske det är backintervallpasset med efterliggande explosivitetsträning som avslutas i plurret. Vill man vara på vattnet men inte i finns kajaker att låna. ja ni hör och ser ju, det är härligt att ha varit och få återvända till Skevik!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!