Välkommen till din nya favoritblogg!

Outdoor Boost – vandring, reflektion, återhämtning!

 

Så kom den, helgen för Outdoor Boost, min vandringshelg som ligger mig varmt om hjärtat. Nästa chans ligger nu uppe bokningsbar på eventsidan. Här, Outdoor boost 4-6 oktober. 

 

Outdoor boost – en träningshelg som gör hjärtat lätt

Hela helgen är tänkt som en stor pausknapp, där allt som är hemma och jobb inte existerar, utan där fjällvärlden och inre fokus fullständigt tar över. Tid för reflektion, för återhämtning och att ge plats för känslan avatt känna. Inte rusa på, inga tider att passa, inga scheman att hålla (även om jag förstås har en plan). Jag hämtade mina härliga deltagare på stationen när nattåget rullade in och Åre bjöd på sol och värme.

Efter att ha installerat sig i lägenheten, fyllt på med lite energi och berättat om önskningar och förhoppningar för helgen drog jag igång träningspass ett. Ett styrkepass för hela kroppen, stabilitet och rörlighet i fokus.

outdoor boost

Totthummeln och lillskutan

Efter lunch tog vi sedan helgens långtur. Totthummeln med omnejd, med fikastopp och vidare upp till lillskutans topp. Rörelse och reflektionsövingar i en mix som landade bra. Pia beskrev det bra efteråt:

”första dagen var jag nästan irriterad av den tysta reflekterande promenaden, det kändes jobbigt att inte veta hur länge eller när den var slut, vart vi skulle. Sista dagen gick jag med ett behagligt lugn, ville gå för mig själv, ta chansen att lyssna och känna allt som kändes”.

Det vi gör när vi saktar in och tar bort distraktioner är att skapa en arena för att höra det vi annars rusar förbi. Med vänlighet och nyfikenhet kan vi skapa en mottagarplats för det som kommer till oss. Tankar, idéer, fantasier. Som jag sa till gruppen. Det handlar inte om att vi ska leta efter det dåliga, dyka i det som är tungt, utan att ge plats att känna allt. Här är härligt! (med full närvaro). Det här är roligt! Jag längtar efter mer av. Jag är ledsen för. Att vara i det som känns, att tillåta, skriva ner och sedan ta sig framåt.

Ja, såhär fint hade vi det.

Blanktjärn och mer natur

Så fortsatte sedan dagarna. Trerätters på kvällarna, gott vin och fina samtal. Mjuka landningar och djupa andetag i yinpositioner, chokladbit på solvarm sten. Vandringsskor och härlig trötthetskänsla i kroppen, sådan som man får av flera timmar i lugn rörelse. Jag tog med mig mitt gäng till Blanktjärn, till Tännforsens brusande vatten och Ristafallet. Energi tankades och axlar sänktes. Det var härligt att få bjuda på mjukgörande mobilitetsträning sista morgonen och att avsluta sen söndagseftermiddag med att höra ord som ”lugn”, ”avslappning – precis vad jag behövde” och ”naturupplevelser” som minnen att ta med hem.

 

Världens bästa deltagare – världens gladaste coach

Jag är så ödmjukt tacksam för alla fina, härliga, unika kvinnor som jag får träffa och lära känna, guida och peppa på mina event i Åre. Det är en ynnest och jag är så GLAD för att ni väljer att komma till mig!

NY CHANS FÖR DIN OUTDOORBOOST 4-6 oktober 2019

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!