Välkommen till din nya favoritblogg!

Fjäll och traillöpning – nya träningsevent i Sälen

**Reklam för min träningseventverksamhet – kom och träna med mig live!**

Sedan barnsben har jag hängt i Sälen. Här finns snälla fjäll och fina leder, tuffa och milda stigningar och ett gemytligt boende för max 20 personer som jag och Magnus Hgaström har bokat en vecka i september. Ifrån den timrade storstugan med namnet Fågelboet utgår vi för kortare och längre turer. Vi springer och upplever fjället i dess kanske finaste månad, september. Vi lägger stort fokus på löpupplevelsen, hastighet och distans blir sekundärt. Yoga, rörlighet, styrka för löpare och inte minst bubbelpool och god mat, är sådant vi också ägnar tid till.

September. Sälen. Upplevelselöpning och frisk fjälluft. Två coacher på en gruopp om max 18 personer garanterar personlig feedback och stor gemenskapskänsla. Jag hoppas att du vill följa med!

Läger 1: Måndag kväll till torsdag lunch, 17-20 september. För dig som jobbar på helgen och är ledig i veckorna, eller som har ett flexibelt jobb och själv bestämmer, eller för dig som har några extra semesterdagar att ta ut. Vi struntar i vilket men kände att det verkligen var dags att det dök upp ett alternativt löparläger som inte gick av stapeln på helgen! Så vi fixade ett. Måndag till torsdag. Fyllt med löpning, kunskapsökning och gemenskap.

Läs mer om läger 1 – se schema och läs mer om om kombinationen mig och Magnus!

Läger 2: Torsdag kväll till söndag lunch, 20-23 september. Innehållet blir detsamma som ovan men förlagt så att du smiter från jobet torsdag lunch (kanske, om du har en eftermiddags restid med bil) och anländer lagom till mjuk jogg och middag.

Läs mer om läger 2 – se schema och läs mer om om kombinationen mig och Magnus!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!