Välkommen till din nya favoritblogg!

NYA Träningshelger 2020, biljettsläpp!

AnnonssamarbeteReklam för egen verksamhet!

Nya träningshelger 2020; biljettsläpp och anmälan öppnar!

Att göra fler och mer träningshelger till Åre är mitt bästa beslut. Nu öppnar jag några av sommarens och höstens helger och här i bloggen får man förtur!

Jag lägger hela mitt hjärta och min samlade kunskap, erfarenhet och all passion och energi i att skapa härliga träningsresor till mitt bästa Åre. Mitt allra bästa betyg är att jag har så många återkommande gäster. Jag ÄLSKAR att det är så! Ni är fantastiska som kommer åter och ni är också fantastiska ambassadörer som delar och vb:ar information till kompisar och kollegor. TUSEN TACK!

Jag har satt gränsen vid 12 deltagare på varje helg. Där tycker jag gränsen går för att kunna lära känna varandra, få till varma prat och en gemenskap mellan alla och samtliga. Under alla helger 2020 kommer mina gäster bo i ett helt fantastiskt hus/skilodge där det är lätt att slappna av och ha det bra. Nytt för säsongen från augusti är att sänglinne och handduk ingår! Hos mig äter vi god mat, tillagad på fina råvaror, mycket är ekologiskt och vi har guldkant på allt. Livet är för kort för annat, det är min filosofi. På söndagen är ni som ett gäng kompisar som rest tillsammans och det är inte ovanligt att det uppstår fin vänskap som består!

12 platser per helg; varmt välkomna på träningshelg 2020 (juli, aug, sept) (oktoberdatum kommer senare i februari)

Två x lugnt löparläger med fjällupplevelse och kompletterande träning: (bara tjejer)

Här är du som springer milen på tid över timmen hemma norm.  Junilägret är fullbokat sedan länge och detta är de två chanser som kommer för höstterminen, inte fler. Klicka på bilderna för att ta dig till respektive träningshelg och för att läsa mer och anmäla: Alt ett är några hundralappar billigare än alternativ två, främst av transfer-skäl och vilka turer som ingår.

loparlager traningsresa Are

En chans på kombinerad trailrunning och mountainbikehelg för tjejer:

28-30 augusti, en superchans att både cykla och springa och på det sättet njuta Åres finest av preparerade stigar och härliga vidder!

mountainbikehelg

En chans på löparläger med del av jämtlandstriangeln

Äntligen, äntligen, äntligen får jag med ännu mer fjällvidder. I denna helg som jag kallar löparläger deluxe får du del av Jämtlandstriangeln men fortsatt med mitt unika mysiga boendekoncept. Topptur och Vattenfall blir det också. Denna helg är också unik i och med att helgen startar officiellt på torsdagkvällen.

loparlager jamtlandstriangeln

En chans på långvandring + mysfys 18-20 september

Längre vandringar, och några härliga träningspass – en fin kombo och lite mer av allt än de fjällretreat som sedan kommer i oktober!

Varmt välkommen, tänk vad jag längtar!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!