Välkommen till din nya favoritblogg!

Löparläger i Sälenfjällen

Om en månad håller jag löparläger för max 12 deltagare i Sälenfjällen. Det finns några platser kvar om du känner ett sug efter att springa, yoga, styrketräna, teknikträna löpning uppför och nerför och få fjällupplevelse när fjällen är som vackrast!

Löparläger är magiskt

När fick du ett leende och en uppskattande high five för att du är en sån grym löparkompis senast? När peppade någon dig med tekniktips precis på krönet? När serverades du bubblor i badtunna och vilade ben som sprungit fjäll?  Jag älskar känslan av att möta en grupp som alla avsatt tid och energi för sin träning. Det händer så mycket i samtalen, i förståelsen, i egenvärdet och att få vara del av det är för mig magi. På samma förstaplats hamnar att kunna ge någon en aha-upplevelse kring sin löpning eller kontakt i löpstyrkeövningar.  Med en liten grupp hinner jag ge varje person mycket tid, särskilt över ett läger som går från torsdag till söndag.

Den 20-23 september åker jag till Sälen med ett glatt och härligt löpargäng. De som följer med har känt att lägrets inriktning – ett läger för dem som klassar sig som motionärer och vill ha ut fjällupplevelse före tidsjakt och kilometerjakt – passar dem. Om du vill följa med har jag som sagt några platser kvar. Varmt, varmt välkommen, jag lovar att ta hand om dig!

Här är länken till att läsa mer! 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!