Välkommen till din nya favoritblogg!

Tränande människor

Idag blir vi fler tränande människor. Visst är det härligt att det florerar så mycket träningsmål, planering, förändring och beslutsamhet i luften i januari? Jag tycker det. Jag tycker också att vi tränande människor har ett stort ansvar nu. Var hjälpsam och le istället för att gnälla att det är mycket folk på gymet. Låt goda nya träningsvanor få sätta sig utan att du surar, det är svårt nog ändå att känna sig ny och ovan. craftdeltastora-21

Var en hjälpande hand du tränande människa. Hälsa välkommen, visa om någon frågar, men stolpa inte fram och rätta till. Om dy tycker det är för trångt, välj en annan tid. Om du tycker det stör att andra också vill bli som du, jobba lite med din empati.

Jag älskar att vi blir fler tränande människor och nu reser jag mig upp och åker till en fotostudio där ett träningsprogram ska fotas och vi ska prata intervallträning. Vilken ynnest till jobb att få vara en inspiratör och peppa andra att testa på och bli tränande.

Vi vinner på att vara så många tränande människor som möjligt, på alla sätt. Nu gör vi vårt bästa med pepp och varma leenden, alright!?

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!