Välkommen till din nya favoritblogg!

Varm choklad

Hörni, är det inte lite svårt för huvudet att förstå att klockan ”varm choklad med vispgrädde” ska hjärnan och kroppen istället vara på kontor och tänka budget/planering/aktiviteter? Jag har helt uppenbara problem med det idag och de kommer antagligen sitta i en stund.

Ett stenkast från mitt kontorsfönster ligger Hammarbybacken och lockar med snö för att verkligen sätta saker och ting på kant. Fast det är ju faktiskt bra. Det är massor med snö i Stockholm (precis som i Åre) och jag behöver inte egentligen vara i lodgemode för att dricka varm choklad med vispgrädde.

Nej, nu är det jag som går ner och gör något åt det här behovet, och adderar en matig macka därtill för jag gissar att det inte bara är min hjärna som kommer vara lite efter jobbet trött idag. Med bra energi in nu kommer jag styra matlagning om några timmar och ha energi över till att göra det träningspass som jag bara fick smaka på i förmiddags.

varmchoklad-3

varmchoklad-6

En kan tro att jag är en finsmakare när det kommer till varm choklad, men det är faktiskt inte alls så. För min del kan jag lika gärna ta den på oboy som på kakao och smält 70% chokladkaka, det enda som jag tycker går bort är att göra den på vatten. Det blir verkligen inte samma sak!

Något som jag verkligen kan rekommendera är att alltid välja varm choklad med vispgrädde för om vi pratar om just det, då faller bara varm choklad ganska platt. I fjällstuga och på afterski kan jag också tipsa om att addera någon centiliter ljus rom. Supergott!

stående-15

stående-16

Några av förra veckans eftermiddagar. Olika koppar, olika varm choklad. Samma härliga känsla!

Men jaha, då tar vi väl tag då. I budgetkalkyler, planering, aktiviteter och att styra upp det här jobbåret som vi kallar för 2016. Först. Yepp. Nu går jag och hämtar en to-go kopp varm choklad med grädde.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!