Välkommen till din nya favoritblogg!

Hipp hurra!

Idag är det min födelsedag! Hittills en väldigt fin en, och jag tror den fortsätter lika bra de närmsta timmarna. Det är en vacker vinterdag med snö i luften, som till min ära, och jag är på superhumör med endorfiner dansande i blodet. I morse vaknade jag till skönsång med hurra och fanfaravslut och fick precis det jag önskade, en teckning av hela familjen på av fyraåringen.  I köket väntade finfrukost med ljus i brödet och rosor, en tradition.

födelsedag-1

Efter frukost och lite uppackning av det sista från Årevistelsen bytte jag om och inkasserade min födelsedagspresent från prinsen. Vi ska ju till New York också, det var min egentliga födelsedagspresent men det blir senare i vår. Jag hade önskat mig tid att få köra intervaller, och det fick jag minsann!
födelsedagintervall-1

Här har jag klarat av 15 minuters uppvärmning och fem av sex stycken treminutersintervaller på 85-89% av maxpuls, med en minuts vila emellan. Det var härligt som sjutton och suveränt bra träningsplanerat av mig eftersom det blev ett magiskt bra pass. Födelsedagsfest i endorfinsystemet.

Efter dusch och god lunch har jag nu svidat om till tröja med paljetter och tagit på mig mina födelsedagsörhängen som jag köpt från mig själv till mig själv! Jag kunde faktiskt inte låta ett par snöflingeörhängen med pärlor som var superfestliga stanna kvar på Åre hemslöjd tre dagar innan min födelsedag. Så jag köpte dem, såklart.

örhängensnöflinga-1

födelsedag-2

Strax rullar mina föräldrar in på uppfarten. Vi ska äta bullar och åka pulka i snön och fira min dag. Jag hörde också ett rykte om att en fyraåring och hennes pappa bakatt en tårta under tiden jag tränade, men det var visst en hemlighet så vi får väl se om det blir något av det…

Hipp hipp hurra för mig idag helt enkelt. Trettiofyra år, kan ni tänka er vilken bra ålder för en som är jag?

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!