Välkommen till din nya favoritblogg!

14000 saker att vara glad över

Häromdagen köpte jag en bok som heter 14000 saker att vara glad över. Den är precis sin titel, och då menar jag precis. 14000 anledningar eller saker i löptext, spridda från a till ö, huller om buller och stort och smått att vara glad över eller bli glad för. Lite såhär, fast på engelska.

Barn i intensiv konversation. Tåg som kör in förseningar i tidtabellen. En valp som tappar balansen. Den första snön. Pensionärer som håller handen. En röd ros. Ballonger. Utsträckta armar på väg in i en kram. Din favoritfärg. Rödvitrutiga tygservetter. Assistering i yogapositioner. Jordnötssmör. När du plötsligt uppvisar stort tålamod. Att hitta en glömd tröja i garderoben. En perfekt stig för löpning. Stämsång. Vattenmelon utan kärnor. Fullmåne så överfull att den nästan svämmar över. Påskäggsjakt. Att få en oväntad komplimang. Saker som ligger på rätt plats. Att ringa varandra samtidigt. Rödvin och doftljus. Nyspårade längdspår och orörda pister efter snöfall. Diamanter. En kär barndomsvän som tar kontakt. Handskrivna brev. Träningspass i fint sällskap. Nytvättade lakan. Att vara någons förstaval. Nygräddade kardemummabullar. Låttexter som träffar hjärtat. Att lära sig något nytt. Vattenfall. Julaftons morgon. En springtur som avslutas med bad.

happy colour

Tankens kraft kan flytta din energinivå. Att läsa energiinjektion är världens enklaste knep för att byta sinnesstämning. Om du var ledsen, låg, arg, frustrerad eller stressad innan. Kanske känns det bättre nu? Om inte – run it off, få saker läker och ger endorfiner som löpning.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!