Välkommen till din nya favoritblogg!

Alltid i min träningsväska

I min träningsväska finns konstant lite för mycket av det ena. Och en brist på det andra. Dubbla rena trosor men ingen deo. Två träningslinnen men det är slut på strumpor. Under en tid har jag haft både pulsband och klocka med mig samtidigt, klart bra eftersom jag fortfarande är väldigt nöjd med min storfräsare från Garmin som passar perfekt för oss som både vill cykla och springa. Länge hade jag ett hänglås i en specifik ficka. Så nöjd jag var över det – jag hade blivit en sådan som hade ett hänglås i en särskild ficka. Tills det inte låg där längre.

träningsväska

Favoriter ur min träningsgarderob som ofta hamnar i en träningsväska. Inlägget innehåller afiliatelänkar.

Om allt gått som det ska har jag alltid en sportbh. Casalls icon sportbh (219 kr just nu, ni vet, där det alltid är rea) eller Crafts variant (349 kr). De är lika bra fast ingen vet om det. Eller jo, många vet att Casalls är bra med eftersom Crafts är förpackad i papperskartong i ställ i butiken hittar gissningsvis inte lika många den.  Jag är oerhört bortskämd med sportstrumpor i fina färger. Tack gococo. Under Armours t-shirts är vansinnigt sköna och på benen hamnar oftast tights från Craft eller Casall. Men då är vi ju inte längre i väskan. Eftersom jag redan spårat ur berättar jag att jag verkligen gillar Marmots löparjacka vid namn Ether. Jag har många olika sorters löparjackor, den här är i dubbla tyg med lite fodring och är särskilt bra när det blåser och i fjällmiljö. Jag har sedan några år övergått till att ha handduk i litet format, en blir torr ändå och den tar mindre plats. Och så kameran. Inslängd under barnvagn, nertryckt i träningsbag, i botten av handväskan. Alltid redo men inte alltid använd, typiskt nog.

Hänglåset. Var sjutton tog det vägen? Gissningsvis ligger det i ett hörn av det förlovade landet av borttappade hårsnoddar och nyköpta hårnålar, som aldrig, aldrig, aldrig är på rätt ställe vid rätt tillfälle.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!