Välkommen till din nya favoritblogg!

En framtidsdröm

Bergsetapp. Jag smakar på ordet och det är mjölksyra, klungkörning och fästa blicken i nacken på cyklisten framför. Sega på och trampa, trampa. Vi bestämmer oss för att våga gå på. Testa! Vad gör det om vi behöver pausa? Rötter och stenhällar, sega passager, smala stigar och gamla traktorvägar. Vi segar oss uppför bergslandskap och utsikten i kombination med tunn luft frambringar tårar i ögonvrån. Vilken ynnest att få göra detta! Planen håller. Vi rullar in i mål och har knaprat några placeringar.

crescent-13

Hotellövernattning igen. Lena lakan, gourmetmat, ett glas rött till. I morgon är ny etapp. Susande sugande serpentinsvängar genom dalen. Grönt gräs och dammande stig. Vi är så glada att vara här. Många hemmamil i Hellas, lunchpass med tekniktraggling och jobbpendlingspass har tagit oss hit. Vi fixar alla rötter, vi litar på tekniken utför och klättrar starkt.

Sista dagen av tävling. Teamkläderna är tvättade och åker på igen. Kropparna är slitna men glada, än finns resurser kvar att skapa äventyr och mjölksyrekantade adrenalinminnen. Salut! Vi firar med champagne, som sig bör, efter målgång och cykeltvätt.

crescent-3

I min framtidsdröm finns ett mountainbikelopp i etapper i alpmiljö! Det ska köras som duo eller fler, för det är roligt att vara del av ett lag.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!