Välkommen till din nya favoritblogg!

CRAFT AW 2012

CRAFTs höst och vinter 2012 är lila och turkos! Jag gillar lila och turkos!!! Särskilt roligt tycker jag det är att de valt att blanda en ljusare nyans som lutar åt ”tant gredelin” och en mörkare krokuslila. En härligt snygg mittemellanturkos nyans fungerar alldeles utmärkt som kontrastfärg på blixtlås och kantband.

Det melerade kommer också, som här på en mysig överdragströja och också faktiskt på skidkläder. Skidkollektionen tänkte jag vänta med att visa för att inte kicka igång för mycket snöbegär hos mig och förstöra vårkänslan hos er.

Jag föll pladask för den här västen med snygga randiga lila och tukosa kantband och snygg lyster i tyget! Det är Featherlight west/jacket, en storsäljare, som lever vidare även i höst.

Snygga nya och extremt funktionella handskar kommer i flera modeller. Här en fingerhandske för cykel eller längdåkning, men jag såg också ett par himla bra löparvantar som enkelt ändras från tumvante till fingervante med ett överdrag i nenongult.

Här får ni se Crafts största nyhet för kommande säsong: Underställ i ullblandning. Snygg djuplila färg och dekorativa mönster. Plaggen var mjuka och stretchiga, det ska bli spännande att se hur de känns mot kroppen. Byxorna kommer i både hellång och kortare modell (sånt som vi skidåkare älskar). För häng i stugan fanns ockå en ”overall” i bredrandigt, men den föll jag inte riktigt för.

Vissa plagg har mer turkost än andra, som denna löparjacka med windstopper. Lila framsida och turkos överraskning bak på ryggen. Riktigt fint!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!