Välkommen till din nya favoritblogg!

Tack för att NI är Blogger Boot Camp!

Det som började med en idé om att vi borde ses och hänga, är nu ett etablerat träningsevent med fler syften. 17 blev 75. Mycket har vi lärt oss på vägen. Den tjej som första året kom men som inte borde ha varit där just då, för att hennes kropp drevs för hårt och fick för lite energi, hon har år 2012 fått Bonaquapriset. Blogger Boot Camps hederspris. Nu är hon stark, glad, stolt, vacker, peppande och frisk! Man kan ju bli rörd till tårar för mindre. Vilken resa och vilken ynnest att få vara del av den.

Mitt varmaste TACK till fantastiskt peppiga och glada deltagare, de fina sponsorererna Sportlife, Bonaqua, Löplabbet, Spartan, Röhnisch och Nordic Light Hotel. Tack också till Kari Traa för fina tröjor till alla deltagare. XS till XXL. Alla har svettats, peppat, skrattat, hoppat, benböjt, presterat och maxat. Det är vad Blogger Boot Camp handlar om, utöver att det är fantastiskt kul att hänga.

Det finns alltid utrymme för förbättring och utveckling, men idag är jag glad och nöjd över vad Blogger Boot Camp har blivit och står för!

foto 1-5, JaneHaglund.se

Det här var några av mina bilder. För att få hela känslan av hur Blogger Boot Camp var och vad våra deltagare tyckte och säger, besök vår facebooksida. Där finns också alla Janes fantastiska bilder!

Utan träningbloggare och träningsbloggläsare – Inget Blogger Boot Camp. TACK för att ni är NI!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!