Välkommen till din nya favoritblogg!

Julklappstips med rim och rabatt

Idag kör Sportamore kampanj för julklappsshopping. 25 % rabatt är en fin rabattkupong. Den blir din om du anger koden klappdags. Jag passar på att tipsa om det här inlägget som ger julklappsköpare en bra guide till längdåkningskläder. Hoppas att guiden hjälper dig!

 

Julklappsrim för vintertights: Dina gamla trotjänare kan du dumpa, dessa nya värmer gott på lår och rumpa! Mina favoritvintertights, Craft WP stretch tights på bilden ovan där jag gör benböj med kick.

Julklappsrim till färgglatt träningsplagg: När svetten lackar är det mig du tackar. För jag fixade dessa/denna i blått som är både trendigt och flott. (Eller i grönt, då är det både trendigt och skönt! Rött – snyggt och sött… Ja, ni är med i matchen.)

Julklappsrim för vinterhandskar: Vind, snö och  blir inget bekymmer, alla dina tio dessa rymmer!

Julklappsrim för pulsklocka: Vill du ha koll på dina slag, då blir det lätt efter denna dag. För klappen som du nu skall få håller koll om du så vill springa hoppa eller gå. Min favoritklocka är Garmins avancerade 910 XT, med 25% rabatt sparar du i princip en tusenlapp på den med värdekoden. Pulsklockor är dyra, men bra och kul redskap. Sportamore har bra urval av Suuntos och Garmins klockor.

Kari Traa, ett annat fint tips till en flickvän, syster, mamma eller fru!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!