Välkommen till din nya favoritblogg!

Julklappstips med rim och rabatt

Idag kör Sportamore kampanj för julklappsshopping. 25 % rabatt är en fin rabattkupong. Den blir din om du anger koden klappdags. Jag passar på att tipsa om det här inlägget som ger julklappsköpare en bra guide till längdåkningskläder. Hoppas att guiden hjälper dig!

 

Julklappsrim för vintertights: Dina gamla trotjänare kan du dumpa, dessa nya värmer gott på lår och rumpa! Mina favoritvintertights, Craft WP stretch tights på bilden ovan där jag gör benböj med kick.

Julklappsrim till färgglatt träningsplagg: När svetten lackar är det mig du tackar. För jag fixade dessa/denna i blått som är både trendigt och flott. (Eller i grönt, då är det både trendigt och skönt! Rött – snyggt och sött… Ja, ni är med i matchen.)

Julklappsrim för vinterhandskar: Vind, snö och  blir inget bekymmer, alla dina tio dessa rymmer!

Julklappsrim för pulsklocka: Vill du ha koll på dina slag, då blir det lätt efter denna dag. För klappen som du nu skall få håller koll om du så vill springa hoppa eller gå. Min favoritklocka är Garmins avancerade 910 XT, med 25% rabatt sparar du i princip en tusenlapp på den med värdekoden. Pulsklockor är dyra, men bra och kul redskap. Sportamore har bra urval av Suuntos och Garmins klockor.

Kari Traa, ett annat fint tips till en flickvän, syster, mamma eller fru!

  1. Åh. Jag velar mellan craft storm tights och WP-tightsen till kallare löpning. Har du testat storm tights? Tycker om att de inte verkar sitta så tight så att man lätt kan få plats med flera lager under och passar till andra vinteraktiviteter, men WP-tightsen är ju gjorda för löpning. Men Storm är billigare för en student. Svårt!

    1. Hej Sara!
      Jag har faktiskt Storm pants också, inte årets, men ett annat års. De är som du säger inte löpartights på så sätt, de sitter lösare och jag har haft dem till längdåkning. Om du är lika bekväm med en lös passform tycker jag att du kan köpa dem, eftersom de också är windstopper och fyller den funktionen. Personligen vill jag ha tights när jag springer, för upplevelsen och känslan. WP tightsen är också lite lösare i passformen fram över knät, men de fortfarande tights. Jag har ganska långa ben och upplever stormbyxorna som något låga i grenen, jag vill liksom dra upp dem lite, vilket jag inte störs av när jag åker längd, men när jag springer.

      1. Tack för hjälpen! Jag får nog ta mig iväg och prova båda två (att det ska vara så jobbigt!) är 181 cm så är de låga i grenen kan det bli lite jobbigt. Jag kan gå över till herrmodellen ibland om dammodellerna är för korta, brukar fungera om man går till en mindre herrstorlek. Jag vill ha ett par som tål åtminstone två lager under och därför är jag lite orolig att WP tightsen blir lite för knöliga. Jag får undersöka saken vidare 🙂

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!