Välkommen till din nya favoritblogg!

Kari Traa – nya träningskläder

Det norska tränings/lifestylemärket Kari Traa kommer som bekant med ny träningsklädslinje till hösten. Jag såg delar av kollektionen på pressvisningen i april, och nu har jag provtränat i funktionströja och tights från sommarkollektionen. Jag är ett stort fan av underställsserien ”Butterfly”. Otroligt sköna och välsittande plagg som gör mig glad.

Detaljer som snyggt reflextryck på ena armen och bak mellan skulderbladen, samt en fin v-ringning med lite rynkor gör mig nöjd med träningstoppen. Plagget känns välsytt, tyget är mjukt och med rejäl känsla utan att kännas tjockt och tröjan följer kroppens rörelser bra. Prisbilden motsvarar känslan i tyget. Bra så!

En sak stör mig. Jag har ju jobbat länge länge med Craft, som i två säsonger haft funktionstshirts med smala ränder i avbrytande färgnyans på skuldrorna. Snarlikt de som återfinns på Kari Traa tröjan. Det är fint och det är väl knappast första gången träningskläder påminner om varandra. Delar av sommarkollektionen är mer som jag känner igen Kari Traa. For nuns and knockouts.

Den här tröjan är en feminin men basic modell. Skön och fin, men står inte ut bland träningskläderna. Å andra sidan, det kanske man inte heller vill? Tröjan kommer i lila, korall, vitt och svart och blir din för 399 kr. I nedan inlägg ser du hur den ser ut på. Märket jobbar sig så sakteliga in i Sverige, återfinns i olika webshopar, och i välsorterade butiker hos de större kedjorna. Tightsen ska hårdköras lite till, sen kommer recension!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!