Välkommen till din nya favoritblogg!

Dagens dubbel

Strax efter lunch: 35 minuter coreträning. Passet i sig var nog närmare 50 minuter, men om jag var seriös, svettig, slut och trött efteråt. Not so much. Jo, lite trött var jag, det är bara ett visst antal minuter man kan göra i plankan på samma pass och när man tränar core är det trots allt ganska mycket samma muskler man går på. Svårt det där. Tyckte mig upptäcka en djupare dal mellan mina magmuskler än vad jag trodde fanns. Kanske är det därför det fortfarande tar emot och känns hopplöst tungt i vissa magövningar – som exempelvis yogans båtposition.

Strax efter middag: 50 minuter mountainbikecykling. Först över massa sten och rötter, lite djävlar anamma på det och jag klarade en nedförskörning som jag tidigare satt ner foten i, men välte likt förbannat två gånger i brant uppför med rötter. Det blir en sommar med blå ben. Sedan asfalt på slutet, ganska trevligt med asfalt ändå.

Antal rådjur: 1

Antal myggor/knott/flugfän: 3500. På ett ungefär. Man kan säga att jag åt mig efterrätt i skogen.

Kanske var ändå den största bedriften att ta sig upp från soffan där jag landade efter cyklingen. High five på den! Nu ska jag dusha. Fördelen med att träna hemma och bara ha sällskap av någon som inte pratar är att man kan duscha efter dagens sista pass.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!