Välkommen till din nya favoritblogg!

Reebok ss15

Reebok visar upp en hyfsat fantastisk kollektion för vår och sommar 2015. Det finns mycket snyggt, särskilt gillar jag hur de blandar nyanserna turkost/blått, marinblått och orange. Även Reebok håller hårt på trenden med mycket mönster, vi ser mer grafiska mönster så som de jag visar här, men även element av frukter/blommor och faktiskt – insekter. Grått och vitt samt ljust lila syns också en hel del om man ser till helheten, men här visar jag mina absoluta favoriter från Reebok ss15:

reebok ss15

Shorts uppe: One-Series-Elite-1Short. Sko uppe: Cardio-Inspire-Low. Jacka uppe till höger: One-Series-Photo-Jacket.

Jacka nere vänster: One-Series-Letter-Jacket. Sportbh nere: Reebok-Hero-Warrior-Strappy-Bra. Shorts nere vänster: Vivid Tangerine.

Om man ser till för bara några få år sedan var jag aldrig särskilt intresserad eller imponerad av Reeboks kläder. De har verkligen gjort en fantastisk upphämtning. Sköna är de också, ja när jag tänker efter är det plagg jag väldigt gärna bär men har oproportionellt få av om man ser till just det. Kanske får ordna det nu när jag hittat så många favoriter. En smart grej för att utmana och peppa sig själv är att sätta träningsmål med plagginköpvinst i sig. Exempelvis: 12 cykelpass i mars och jag får köpa tre plagg från denna bild. Kan vara en vinnare!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!