Välkommen till din nya favoritblogg!

Att sätta nyckeln i sin dröm

Jag träffade prinsen på en matchsida för singlar. På nätet kan en få en försmak av livet med den andra. Adjektiv och verb som beskriver personen och egenskaperna. Vad som finns och vad som önskas.

Jag minns inte mina ord, men jag hade satt bröllopsresa till Whistler som en sådan där grej som visade vem jag var. Och att jag hellre ville snö än sand. Åre i mitt hjärta.

image

Sen möttes våra tangentbord och en date skulle planeras. Jag fick vänta några dagar, för prinsen var i Åre, på forspaddlingskurs. (”Aha, han är atletisk, äventyrlig och i ÅRE! Sa min hjärna). Han kom hem till kungsholmen. Vi promenerade, pratade och lade var sitt hjärta i den andres händer i snabb takt. Bokade en gemensam skidsemester. Köpte en  lägenhet och formulerade gemensamma drömmar.

image

(Varmchokladkopp hårdtestas)

Vi har alltid sparat för förverkligande, med en tydlig och gemensam målbild och vision. Drömmen om Åre är gemensam. Att ha en annan plats att höra till,  där naturen är lekstuga och utmanar. Så många resor vi gjort. Både vår, sommar och vinter. Visionen att ha en egen plats att landa växte sig så stark att den inte gick att ducka för. Idag reser vi igen. Mot Åre där nycklarna till vår dröm väntar.

Tid för tacksamhet. För kärlek. För eftertanke och förundran hur allt hör samman. Och för att fira drömmars förverkligande och ett drömåreliv att njuta.

image

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!