Välkommen till din nya favoritblogg!

Skor för gruppträning

Har ni samma skor ute som inne och för olika träningsform?

Jag tror att det är ganska vanligt att man har det ändå, så nickar du nu är det inget konstigt alls. Själv brukar jag tänka nästan lika mycket på vilka skor som matchar övrig outfit, som vad jag ska göra för träning…men det beror på att jag har ett neutralt löpsteg och för det mesta tränar ganska allsidigt. Ska jag (eller du) bara springa rekommenderar jag alltid en löparsko först och främst, men för annan träning finns många alternativ.

image

Jag har trivts bra i Adidas Adipure 360, Merrell pace glove, Reebok z och en Under Armourmodell jag glömt namnet på och såklart Nike trainers. Men har också tjatat om att jag saknat ett par gula skor.

Reebok har tillsammans med Les Mills tagit fram nya skon cardio ultra, utformad för att klara alla typer av gruppträningsklasser. De med hopp och explosivitet, de med dans och de med båda fötterna stadigt i marken. Reebok tyckte att jag skulle testa dem. Okejdå sa jag.

image

Reeboks skor är normala till stora i storleken, en 37:a är en 37:a liksom, inga konstigheter. Cardio ultra har en härligt omslutande plös (tillräckligt speciell för att nämna) och en mjuk och studsig känsla från hålfoten och bakåt. Under trampdynorna finns ”turn zone”, en cirkelformad platta som ska göra det enklare att just vända/vrida (gissningsvis). Färgen är gul ombre och riktigt supersnygg. De är och känns väldigt pigga!

image

Ja. Pigga är ett riktigt bra samlingsord för de här dojorna, som jag från och med nu matchar med och tränar allsidigt i.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!