Välkommen till din nya favoritblogg!

Träningsbelöningen

Att ha träningsrelaterade belöningar, det är inte dumt det. Säg att jag har ett projekt jag jobbat med länge och som jag lagt mycket effort i. Visst är det belöning i sig när man är färdig och klar men att addera på en extern belöning att fira med, det är fint det.  Inte sällan hamnar jag i något träningsrelaterat där, kanske är du likadan?

Jag adderar träningsbelöning på flera sätt, här är några exempel på hur du kan använda det eminenta ( i mitt tycke) uttrycket träningsbelöning:

Träningsbelöning: När jag jobbat klart mina to-do’s får jag gå och träna!

Träningsbelöning: När jag sprungit klart intervallerna får jag göra bicepscurls ( eller annan kul övning! )

Träningsbelöning: När jag når mitt delmål får jag köpa nya träningskläder!

Som de här helt fantastiska – lite over the top men liksom fantastiska ändå (reklamlänk) – tightsen från Nike. Med guldglitter i tyget! 309 kr liksom. Vad kan muntra upp och peppa mer för ett tränigspass eller att fortsätta jobba mot ett mål än tights med guldskimmer? Jag hade dock matchat dem med (reklamlänk) Nike air zoom med svart och diskret guld, även om turkost också är fint.

Om du började jobba mot något nytt mål den första januari är det hög tid att ta en check kring hur det går. Vad gör du bra, vad kan du justera, ligger du enligt plan? Har du svårt att motivera dig eller har det gått så bra att du kan få en delbelöning att hålla motivationen uppe med?

Skapa dig en bra måndag, med eller utan träningsbelöning!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!