Välkommen till din nya favoritblogg!

Vinterpromenad 

I morse fick jag sovmorgon till klockan 8, lyxens lyx. Jag ligger lite efter på sovtimmar men den här veckan som kommer ska jag styra det rätt igen, i samband med eventsläpp! 

Efter frukost gick vi vinterpromenad på golfbanan med fikastopp i skogsbrynet. Där satt vi och kisade mot solen och njöt av livet. Det är härligt med obokade söndagar! 

Jag fick feeling och organiserade  nytt i vår tvättstuga. Två stora plastbackar med kritor, färg, pysselklipp, spel och pussel hat sorterats in i ett elfasystem på hyllor och i trådbackar. Tärningar och modellera är nu skiljda åt och det blev en massa fri yta för det där man vill kunna ha en tvättstuga till. En vinst i vardagen! Firat den med extra god middag, lax med glasnudelsallad med mango och chili. 

I veckan blir det eventsläpp, som jag längtar och hoppas ni kommer gilla det! Men först, söndag kväll. Australiens version av the bachelor är långt ifrån USA, men det går gå. Efter middag blir det datemarathon i soffan! Har du någon sådan där ”skäms-serie” du kollar på? 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!